Marvel’s Spider-Man 2’nin PC sürümü, performansı artıran ve takılmaları düzeltme güncellemesi aldı.

Marvel’s Spider-Man 2’nin PC sürümü, performansı artıran ve takılmaları düzeltme güncellemesi aldı.

Marvel’s Spider-Man 2 oyununun PC için yapılmış resmi olmayan versiyonunu geliştiren mod ekibi, tamamen yeni bir sürüm yayınladı. 1.1.0 sürümü sonunda titremelerle ilgili korkunç sorunları düzeltiyor, çökmelerin sayısını azaltıyor ve işlemci performansını artırıyor. Şimdi yakından inceleyelim.

Daha ayrıntılı bir şekilde ifade etmek gerekirse, yeni sürümde Havok Physics Engine fizik motoru düzeltildi ve artık bellek sızıntıları oluşturmayacak. Bu gelişmeler sayesinde oyun artık titremeyecek. Bu büyük bir iyileştirme. Artık hiç titreme olmadan şehirde dolaşabileceksiniz.

1.1.0 sürümü aynı zamanda öncekinden daha az işlemci gereksinimine sahiptir. Yani daha güçsüz bir işlemciniz varsa, artık oyundan daha fazla zevk alabilirsiniz. Ve bu da yetmiyor. Ekip birçok shaderı düzeltti/güncelledi. Gündüz gök kutusunu da düzeltti. Bu sayede gökyüzü artık tek bir renk olarak görüntülenmeyecek.

Oyunda hala çeşitli görsel sorunlar ve grafik hataları bulunmaktadır. Evet, oyunu baştan sona geçebilirsiniz. Ama mükemmellikten hala uzak. Ancak, başlangıç ​​sürümü ile son sürüm arasındaki fark açıktır.

Aşağıda, Kara Kedi’nin kovalamacasını gösteren bir video bulabilirsiniz. Bu kovalamada Örümcek-Adam Kara Kedi’yi portallar aracılığıyla takip ediyor. Ve göreceğiniz gibi, oyun akıcı bir şekilde ilerliyor. Daha önce de belirtildiği gibi, görsel sorunlar hala var, bu yüzden bunu göz önünde bulundurun.

Nihayetinde Sony, Marvel’s Spider-Man 2’nin PC’ye çıkışı hakkında resmi olarak hiçbir şey açıklamadı.