Marvel’s Spider-Man 2’nin Resmi Olmayan PC Sürümü Geliştiricileri, Yeni Oyun+ ile Son Yama Eklemek Üzerinde Çalışıyorlar

Marvel’s Spider-Man 2’nin Resmi Olmayan PC Sürümü Geliştiricileri, Yeni Oyun+ ile Son Yama Eklemek Üzerinde Çalışıyorlar

Geliştiriciler, Marvel’s Spider-Man 2’nin resmi olmayan PC sürümünde çalışmalarına devam ediyorlar: Yaklaşan büyük güncelleme 1.3.0’ın ayrıntılarını duyurdular ve bu güncelleme ile PS5 sürümünden çıkan son resmi güncellemeyi 1.002.000 eklemeyi planlıyorlar.

Bazı Discord kanallarındaki kullanıcılar, bu işin imkansız olduğunu düşündüler çünkü Yeni Oyun+ ve yeni yamadan diğer değişiklikler sızdırılan proje kaynak koduna dahil edilmemişti, ancak Brezilyalı geliştiriciler yine tüm beklentileri aştılar – zaten yaklaşan güncelleme hakkında bazı detayları paylaştılar ve video ile ekran görüntüleri de paylaştılar.

Yeni resmi yama’nın PC sürümüne eklenmesi, port için tamamen yeni olanaklar sunar – bu, Brezilyalı geliştiricilerin Beetle Infestation, Extreme Carnage ve Spider-Verse Anomaly gibi diğer gelecekteki güncellemeleri de taşıyabileceği anlamına gelir, ki bunların varlığı Insomniac Games tarafından sızdırılan belgeler sayesinde ortaya çıktı.

Şu an için 1.3.0 güncellemesi değişiklik listesi

  • Gold UI’lı Yeni Oyun+ tamamlandı;
  • Peter ve Miles için HellFire Gala kostümleri;
  • Sam Raimi’nin örümcek adam kostümünün güncellenmiş versiyonu;
  • Peter ve Miles’ın birçok kostümünün shader’ları iyileştirildi;
  • Oyundaki mevcut kostümler için yeni stiller eklendi.

Geliştiriciler, yama çıktıktan sonra değişikliklerin tam listesini yayınlayacaklar, yamanın çıkmasını beklemek artık çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Ayrıca, oyun ek bir optimizasyon aldı, bu nedenle geliştiriciler yaklaşan yamanın yeni sistem gereksinimlerini açıkladılar:

Karşılaştırma yapmak gerekirse, yayınlandığı dönemde sistem gereksinimleri şöyleydi:

Aşağıda 1.3.0 yamasından ekran görüntüleri ve videolar bulunmaktadır. Videoda, Yeni Oyun+’daki altın UI ve en son resmi yamada eklenen simbiyotik kostümlerin yeni stilleri gösterilmektedir.