Mayıs Ayında Ücretsiz Olan Playstation Plus Oyunları

Mayıs Ayında Ücretsiz Olan Playstation Plus Oyunları

Ücretsiz PlayStation Plus oyunları gelecek ayı şenlendirecek. Sınır Ötesinden Masallar size bol bol kavga dövüş sağlarken, Abzu rahatlamanıza yardımcı olacak. Aşağıda tam listeyi vereceğiz. Bu oyunlar 2 Mayıs Salı gününden itibaren geçerli olacaklar. O zamandan önce Nisan ayının ücretsiz oyunlarını indirdiğinizden emin olun!

Mayıs 2017 ücretsiz PS Plus oyunları:

Sınır Ötesinden Masallar (Tales From The Borderlands PS4): Bir yolculuğa çıkın ve Gearbox’un renkli evrenindeki ve gazillion tabancaları aracılığıyla veTelltale’nin dönüşüyle galaksinin en hain şirket işadamlarından paranızı geri alın.

Abzu (PS4): Her türlü deniz canlılarıyla yüzebileceğiniz bu  derin ve renkli okyanus macerası ile karanlığa, kasvete ve surat asmaya biraz ara verin. Kısaca seyehat ediyorsunuz diyebiliriz ama bir çölde değil, bir okyanusda.

Alienation (PS4): Neden video oyunlarında sadece arkadaş olmak için yaklaşan uzaylı türlerini göremiyoruz? Bu oyunda, sizinde atılganlığınızla gezegeni yaşanabilir kılmaktan başka bir şey istemeyen uzaylılar göreceksiniz.

Laser Disco Defenders (PS4, PS Vita): Mermi cehennemi + disko müziği + lazer şovundan esinlenen görseller = evet. Tümüne evet.

Type:Rider (PS4, PS Vita): Yazı tipleriyle ilgili bir oyunun bu kadar eğlenceli olabileceğini kim bilebilirdi? Tipografi dünyası etrafinda dönmek, bulmaca çözmek ve edebiyatı daha önce hiç olmadığı gibi bu şık platformda görmek…

Blood Kinghts (PS3): Kan emici haline gelen bir vampir avcısı nedir? Hadi,kılıcı eline al ve eski meslektaşlarını kesmek için yeni keşfedilen güçlerini kullan.

Port Royale: Pirates and Merchants (PS3): Bir ticaret anlaşması geliştirin ve inşa edin, rakip şirketleri kuşatın ve düşmanlarınızın batıklarını yağmalayın. Strateji, korsanlık ile buluşuyor. Strateji mi?, Korsanlık mı?  Senin tercihin ne?

Nisan 2017 ücretsiz PS Plus oyunları

Drawn to Death (PS4)

Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4)

10 Second Ninja (PS4, PS Vita)

Curses ‘n’ Chaos (PS4, PS Vita)

Invizimals: The Lost Kingdom (PS3)