Medieval Kingdom Wars Sistem Gereksinimleri

Medieval Kingdom Wars Sistem Gereksinimleri

Medieval Kingdom Wars

Medieval Kingdom Wars

Medieval Kingdom Wars, büyük strateji türüne yepyeni bir bakış açısı getiriyor, bunu tam zamanlı bir yaklaşımla birleştiriyor ve sadece birkaç strateji oyununun daha önce cesaret ettiği yerlere gitmeye cesaret ediyor. Tarihsel doğruluğu, büyük bir yaşayan ve değişen dünyayı ve tarihi arayışları gerçek zamanlı bir ortamda birleştirerek Ortaçağ Büyük Stratejisini yeniden tanımlıyor. Şehirlerinizi inşa edin, savaşlarınızı ücretlendirin, kralınıza hizmet edin ve daha önce hiç görmediğiniz bir vahşet derecesi ile kuşatma mücadelesini yaşayın.

MKW, açık uçlu büyük mücadele ve ikili solo ve co-op çok oyunculu modu ile Gerçek Zamanlı Strateji türünü yeniliyor. Sizleri, sayısız hayatta kalma unsurları ve acımasız tarihsel gerçekçilikle, dönemin kanlı kuşatma mücadelesini deneyimlemeye davet ediyor. Medieval Kingdom Wars, karmaşık kale inşaatı, 30’dan fazla kuşatma silahı ve birliği ile gerçekçi, ortaçağ kuşatma savaşı getiriyor.

RTS ve Grand Strategy türlerinin karışımında kanlı kuşatma mücadelesiyle ortaçağ tarihini yeniden yazın. Kralınızı ortaçağ Avrupa’sında küçük bir lord olarak yönetin, inşa edin ve hizmet edin. Kuşatma, tarla ve deniz savaşını görünmeyen vahşet derecesinde yaşayın.

Medieval Kingdom Wars Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows Vista
 – İşlemci: 2.4 GHz Dual Core
 – Bellek: 3 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 530 / ATI Radeon HD 6570
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7+
 – İşlemci: 2.4 GHz Quad Core
 – Bellek: 5 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu