Medya: Netflix, Halle Berry’nin başrolünde oynadığı bilim kurgu filmi iptal etti.

Medya: Netflix, Halle Berry’nin başrolünde oynadığı bilim kurgu filmi iptal etti.

Çekimlerin tamamlanmasına rağmen Netflix’in Halle Berry’nin bilim kurgu filmi “Mothership”i yayınlamayacağını iddia ediyor IGN portalı.

Raporcu Jeff Sneider bunu ilk kez salı günü duyurdu ve IGN’nin kaynağa dayanan bu bilgiyi doğruladı. Kaynağın verdiği bilgiye göre “bu tür kararlar hiçbir zaman kolay olmaz ve hafife alınmaz” diyen film “Mothership” uzun bir post prodüksiyon sürecinden geçti, birçok gecikmeyle karşılaştı ve “tamamlanamadı”.

Şimdi muhtemelen gösterime girmeyecek. Ancak Berry’nin Netflix’le ilişkileri devam ediyor ve bir sonraki filmde aksiyon filmiyle yer alacak. Netflix en son yönetmenlik denemesi olan “Bruised”ı yayınladı.

Halle Berry’nin “Mothership” filmi hakkında ilk kez Şubat 2021’de bilgi verildi ve Deadline “Oscar”a aday gösterilen “Ajan Köprüsü” senaristi Matthew Charman’ın senaryosunu yazdığını ve yönetmenlik denemesi olacağını bildirdi. Logline’ına göre “Mothership, Sara Morse’un (Berry) eşi gizemli bir şekilde aile çiftliğinden kaybolduktan bir yıl sonra izler. Evlerinin altında garip bir uzaylı nesne bulan Sara ve çocukları, kocasını, babayı ve en önemlisi – gerçeği aramaya koyuluyor.”

Berry, “Mothership” filminin yürütücü yapımcısıydı ve ayrıca Molly Parker ve Omari Hardwick’in de yer aldığı filmde rol aldı.