Medya: Netflix, “The Witcher” serisinin “Kırlangıç” çetesi spin-off’unun yapımcılığından vazgeçti

Medya: Netflix, “The Witcher” serisinin “Kırlangıç” çetesi spin-off’unun yapımcılığından vazgeçti

Henry Cavill’in Netflix’teki “The Witcher” dizisinden ayrılmasından önce, dizi için akış platformunda büyük bir gelecek olduğu düşünülüyordu. Şirket birkaç tane yan ürün ve ilgili projenin geliştirileceğini duyurdu, ancak şimdi en son ve en ilginç olanı olan “Rotgutlar” hakkındaki spin-off’un artık hiçbir izleyici tarafından görülmeyeceği ortaya çıktı. Son verilere göre Netflix, “The Witcher” spin-off’unun yapımını durdurma kararı aldı ve tüm çizgi romanın gelişimini yeniden gözden geçirecek.

Rotgutlar’ın iptal edilmesi hakkında Redanian Intelligence’dan gazeteciler haberdar oldu. Kendi soruşturmalarını yaptılar ve Netflix’in “The Witcher”ın geleceğini artık tamamen farklı bir şekilde ele aldığını öğrendiler.

Raporlara göre, iptal edilen şov için yalnızca iki bölüm çekildi. Projenin çekimleri ilk başta senaryo ve bazı unsurları yeniden yazmak için durdurulmuştu, böylece hikayeyi birkaç bölüm için hafifçe optimize etmek için. Ancak Netflix’teki yöneticiler, çekilmiş materyali gördüklerinde, üretimin tamamen iptal edilmesi fikrinden vazgeçtiler. Açıkça, şirket temsilcilerine bile bölümlerin kalitesi hoşlarına gitmedi.

Redanian Intelligence’dan The Witcher’ın Netflix’teki geleceğinin şu anda oldukça belirsiz olduğunu belirtiyor. Şirket, franchise planlarıyla isteksiz olması nedeniyle, gazetecilerin franchise’ın yakın zamanda sona ereceğini tahmin etmekte. Bununla birlikte, iptal edilen Rotgutlar spin-off’undan gelen malzemenin ana sezonun bir parçası olabileceğini veya bazı sahnelerin veya özel bir bölüm olarak kullanılabileceğini tahmin ediyorlar.