Medya: Skull And Bones, Suicide Squad’dan Daha Düşük Sonuçlar Gösterdi

Medya: Skull And Bones, Suicide Squad’dan Daha Düşük Sonuçlar Gösterdi

Son dönemde başarılı oyunlar arasında yer alan Palworld ve Helldivers 2 gibi yüksek bütçeli oyun hizmeti adayları gibi görünen iki oyunun bu yıl pek başarılı olamadığı görünüyor.

Ubisoft’tan Skull and Bones ve Warner Bros’tan Suicide Squad: Kill The Justice League, oyun hizmeti olarak piyasaya sürüldü ve büyük beklentiler yaratamadı. Ancak mevcut veriler, Skull and Bones ve Suicide Squad arasında Skull and Bones’un daha kötü durumda olduğunu gösteriyor.

Ubisoft’un oyuncuların oyunla ilgili rekor düzeyde ilgi gösterdiği iddialarına rağmen, Forbes makalesi, Skull and Bones’un benzer derecede hayal kırıklığı yaratan bir rakibe karşı pek iyi bir performans sergilemediğini ima ediyor.

Suicide Squad, PlayStation’da en popüler oyunlardan biri olarak piyasaya çıktı, ancak Skull And Bones ancak en iyi 10’a girebildi. Ayrıca, PlayStation Blog’da şubat ayı satışları hakkında tam veriler yayınlandı.

Olumsuz yönlerine rağmen, Suicide Squad, ABD/Kanada bölgesinde ayın en çok satan oyunları arasında 3. sırada kaldı. Ancak Skull And Bones, listede çok daha aşağıda, 8. sırada yer alıyor.

Her iki oyun da büyük indirimler aldı, bu da pek iyi olmayan satış performanslarına işaret ediyor.

“Suicide Squad”ın PC’de oyuncularını hızla kaybettiği bir sır değil. Ancak, Skull and Bones Steam’de halen mevcut değil, bu da platform üzerindeki performansları karşılaştırmayı zorlaştırıyor.

Daha önce Tom Henderson, Ubisoft’un ücretsiz sekiz saatlik deneme sürümüne rağmen, tüm platformlarda 1 milyon oyuncu toplamayı başaramadığını bildirmişti.

Bu AAA oyunlarının performansı karşılaştırıldığında oldukça kötü görünüyor. Her iki yayıncı da bu çıkışlara büyük umutlar bağlamıştı, ancak görünüşe göre hiçbiri canlı oyun servisleri pazarına giremedi.