Meksikalı perakendecinin verilerine göre, Silent Hill 2’nin yeniden yapılanma sürümü Mayıs ayının sonunda piyasaya sürülecek.

Meksikalı perakendecinin verilerine göre, Silent Hill 2’nin yeniden yapılanma sürümü Mayıs ayının sonunda piyasaya sürülecek.

Sessiz Tepe 2’nin yeniden yapımının zaten hazır olduğuna dair söylentilerin ardından, Meksika’daki bir internet mağazası kullanıcıların dikkatini çekti. Sanborns web sitesinde oyunu şimdiden ön sipariş verebilirsiniz ve bu normalde bir şey olmazdı, ancak “çıkış” sütununda sıra dışı bir tarih olan 30 Mayıs belirtildi.

Tabii ki, bu sadece varsayım olabilir – yani web sitesinde belirli bir resmi olmayan bir tarih belirtilir, gerçek bilginin sayfanın nerede yer alacağını belirtmek için. Ancak bu tür durumlarda genellikle yılın son günü olan 31 Aralık gibi bir tarih belirlenir.

Oyunun yapımcısı Motoi Okamoto son zamanlarda Famitsu’ya verdiği röportajda oyunun final geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Ancak Bloober Team hala oyunun mağazalarda ne zaman satışa sunulacağını açıklamadı.

Şu anda final geliştirme aşamasındayız. Üzülerek söylemeliyim ki şu anda söyleyebileceğim bir şey yok, ancak oyunla ilgili olarak, onu size bildiğiniz Sessiz Tepe 2 gibi düşünebilirsiniz, ancak bu kez çok daha hoş oynanabilir hale getirildiği için daha güzel bir görsel tasarımla, size geçmişteki hatıraları tekrar yaşatacak – dedi o zamanlar.

Ayrıca Ocak ayındaki State of Play sırasında gösterilen Sessiz Tepe 2 fragmanı, oyunun nihai versiyonuyla hiçbir ilgisi olmadığını belirtiyor. Bloober Team, birçok olumsuz geri bildirim aldıktan sonra, bu fragmanın “oyunun ruhuna uygun olmadığını” ve eski bir versiyon olduğunu açıkladı.