Metal Gear Solid 5 Güncellemesi Quiet’ı Oynatmanızı Sağlar

Metal Gear Solid 5 Güncellemesi Quiet’ı Oynatmanızı Sağlar

Metal Gear Solid 5 Güncellemesi

Metal Gear Solid 5 Güncellemesi

Yeni bir güncelleme, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain‘in Forward Operating Base (İleri Düzey İşletim Tabanı) görevlerinde Quiet olarak oynamanıza izin verir. Güncelleme, yeni çevrimiçi geliştirme öğeleri ve Event Forward Operating Base görevleri için başka bir zorluk da dahil olmak üzere, birkaç değişiklik daha ekler.

Quiet, Afganistan’da bir düelloda Venom Snake’e kaybeden bir keskin nişancıdır. Diamond Dog personeli ile çalışmak için güvenilir olabileceğini kanıtlayana kadar Mother Base’de bir mahkum oldu. Şimdi oyuncuya görevlerde yardımcı olabilecek bir arkadaş karakter olarak kullanılabilir.

Quiet nadiren konuşur ve öldürücü Wicked Butterfly, Sinful Butterfly ve öldürücü olmayan Guilty Butterfly ile üç keskin nişancı tüfeği taşır. En göze çarpan özelliği, aldığı parazit tedavisinin sonucu olarak oyunda anlatılan önemli bir giysi eksikliğidir. Parazit inanılmaz hız, algı, dayanıklılık, uzun ömür, aşamalılık ve görünmezlik kazandırır, ancak sonuç olarak nefes alması ve cildinden beslenmesi gerekir. Giyilen kıyafetler onu gerçekten boğar.

Oyundaki Quiet’in insanüstü yetenekleri, Venom Snake’den çok farklı bir şekilde oynamasına neden oluyor. Quiet, keskin nişancı tüfeği kapsamlarını minimum titreme ile hedefleyebilir ve daha hızlı koşabilir. Ayrıca, Venom Snake’in normalde bir merdivene ihtiyaç duyduğu, ileriye doğru ilerlediği ve tamamen durduğunda görünmez hale geldiği çukurlara sıçrayabilir. Parazit nedeniyle, Quiet’in kafa seçeneklerini ya da onun gibi oynayarak üniformalarını değiştiremezsiniz.

Yeni geliştirme öğeleri, Metal Gear Solid 5‘in görevlerine ek destek sağlıyor. Beş parça eklendi: iki keskin nişancı tüfeği, karanlık madde jeneratörü, sersemletici karanlık madde jeneratörü ve enerji duvarı. İki keskin nişancı tüfeği aynı ateşli silahın çeşitleridir, biri öldürücüdür ve diğeri değildir. Karanlık madde jeneratörü, yaklaşan herhangi bir düşmanı öldüren kara bir bulut yaratırken, sersemletici karanlık madde jeneratörü sadece düşmanları dışarı çevirir. Enerji kalkanı her şeyi engelleyebilir, ancak çok fazla isabet alması durumunda sonunda dağılır. Tüm yeni öğeler sadece Forward Operating Base görevlerinde mevcuttur.

Yeni güncelleme ayrıca, Event Forward Operating Base görevlerine zor bir zorluk katıyor ve birkaç hata düzeltiyor. Güncellemenin tüm detayları Konami’nin blogunda bulunabilir.

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain, Xbox One, PS4 ve PC’de kullanılabilir.

Metal Gear Solid 5 Quiet

Metal Gear Solid 5 Quiet