Metal Gear Solid Delta Snake Eater Xbox’ta ön indirmeye açık

Metal Gear Solid Delta Snake Eater Xbox’ta ön indirmeye açık

Xbox kullanıcıları, Microsoft Mağazası’nda Metal Gear Solid Delta Snake Eater ön yükleme seçeneğinin mevcut olduğunu fark etti. Şu anda sadece 324.77 MB’lik bir yükleme mevcut, ancak bu, State of Play öncesinde muhtemel duyurular hakkında spekülasyonlara başlamak için yeterli.

Tam olarak neyin duyurulabileceğini söylemek zor. Çıkış tarihi konusunda konuşuluyor ve birçok kişi umutluyken 2024 yılına atıfta bulunuluyor, ancak bu bir demo sürümü de olabilir veya oyunun gelişmiş bir aşamasının sadece tanıtımı olabilir. Kısacası, birçok hipotez var ve sonunda Metal Gear Solid Delta Snake Eater’ın etkinlikte bulunup bulunmayacağı konusunda bile kesinlik yok.

Bazı söylentilere göre, Konami’nin State of Play’de en azından bir oyunla daha var olacağı söyleniyor: Silent Hill 2 Remake. Ayrıca, Silent Hill: The Short Message’in beklenmedik bir duyurusu olduğunu söyleyenler de var.

Kısacası, Japon yayıncı etkinlikte birçok oyunu tanıtabilir. Üçüncü taraf geliştiriciler tarafından geliştiriliyor olmalarına rağmen, Metal Gear ve Silent Hill, PlayStation evreniyle sıkıca ilişkilendirildiği için, Sony’nin bu oyunları kullanmaya başlayarak kullanıcıların dikkatini çekmeye başlaması şaşırtıcı olmaz.