Metal Slug Tarzı RPG Bite the Bullet Önümüzdeki Yıl Konsollara ve PC Gelecek

Metal Slug Tarzı RPG Bite the Bullet Önümüzdeki Yıl Konsollara ve PC Gelecek

Bite the Bullet

Bite the Bullet

Yeni bir piksel sanat Metroidvania, gelecek yıl PC, Nintendo Switch ve Xbox One’a yönlendiriliyor. Yenilenen Coffee Crisis’in arkasındaki ekip olan Mega Cat Stüdyoları, Bite the Bullet‘in 2020’nin başlarında piyasaya sürülmesi gerektiğini açıkladı.

Bite the Bullet, karakterinizi ve silahınızı güçlendirmek için düşmanlarınızı ve çevre sakinlerinizi yutan Metal Slug ilhamlı bir RPG. Oyunun resmi web sitesine göre, bu “roguelike RPG nişancısı”, çeşitli sınıflar, 60’ın üzerinde seviye, bir silah yapımı, yetenek kilidinin açılması ve daha birçok özellik içerecek. Tribute Games’in Mercenary Kings’i ve La Cartel Studio’nun Mother Russia Bleeds’i karışımı gibi görünüyor. Biraz da Phobia Game Studio’nun Carrion’ı var gibi. Fragmana göz atabilirsiniz.

Bite the Bullet Fragman

Oyunun Steam mağazası sayfasında olduğu gibi, “Her düşmanın kendi beslenme bilgisi vardır ve sizin vücut tipiniz, tükettiğiniz düşman türlerine göre değişecektir.” Düşmanlardan duvarlara, kurşunlara kadar her şeyi tükettiğinizde yetenekleriniz değişecek, istatistikleriniz artacak ve ne yediğinize bağlı olarak silahlarınız değişecektir.