Michael J. Fox, 80’lerdeki “ünlülüğü” hakkında konuşuyor ve bugünün sosyal medyadaki anlık popülaritesiyle karşılaştırıyor.

Michael J. Fox, 80’lerdeki “ünlülüğü” hakkında konuşuyor ve bugünün sosyal medyadaki anlık popülaritesiyle karşılaştırıyor.

Bu hafta, People dergisinin 50. yıl dönümünü kutlamasından beri Michael J. Fox’tan birçok haber geldi. 1998’de durumu hakkında yaptığı yürek parçalayan açıklamanın ardından yıldızın profiline yer verildi. Fox, 80’lerin pop kültürünün büyük yüzüdür (büyük ölçüde “Back to the Future” üçlemesi sayesinde). Aktör, “80’lerin yıldızı” ifadesini hatırlar: “Bana şunu söylediğinde, onur ödülü aldığım Oscar ödülü hakkında biri, bu ödül ve şöhrette konuştukları zaman, ’80’lerin yıldızısın’ dedi.”

Fox, bu görüşü geliştirdi: “Düşündüm: ‘Vay, bu harika’. 80’lerin yıldızı. Evet, biz farklıydık. Birlikteydik. Sosyal medyamız yoktu, hiçbir şeyimiz yoktu. Sadece ünlüydük. Kendimiz bırakıldık. Harika bir zamandı.” Bundan sonra insanlar, oyuncuların şu anda ve önceden ün elde etme süreçlerini karşılaştırma konusunda ilgilendi. Michael J. Fox şöyle yanıtladı: “Eh, yetenekli olmalıydın. Bu işe yaradı.” Devam etti: “Önceden, popolarımızı yırtıyorduk, oyunculuk kaslarımızı geriyor, diğer oyunculara bakıyor, yanımızdaki diğer oyuncularla oturuyor ve oyunculuk hakkında konuşuyorduk, bunun hakkında konuşuyorduk. Ve şimdi seni sadece sorular soran insanlar var: “Bu kazak senin mi? Üzerindeki kazak ne? Ve bu dans adımı ne? Ve sen dünyadaki en ünlü insan mısın?”.”