Microsoft Flight Simulator’dan 50 Dakikadan Fazla İçerik Sızdırıldı

Microsoft Flight Simulator’dan 50 Dakikadan Fazla İçerik Sızdırıldı

Microsoft Flight Simulator’daki materyallerin bir başka kısmı internette yayınlandı. Oyunun Tech Alpha’sından iki video YouTube’da yayınlandı. Fotogerçekçi grafiklere ve dinamik bir hava sistemine hayran olabileceğimiz 50 dakikadan fazla içerik izlenebilir durumda.

Geçen yılın Eylül ayından bu yana, Insider programına katılmak isteyenler Microsoft Flight Simulator Tech Alpha’ya abone olabiliyordu. Dün, bu testlerden yeni içerikler internete yüklendi. YouTube kullanıcısı Jose Carlos, oyunun toplam 50 dakikadan uzun süren iki kaydı yayınladı, bu da fotogerçekçi grafiklerin keyfini çıkarmamızı ve dinamik hava sistemini tanımamızı sağladı.

1. Video

Uzun olan videoda bulutsuz havada kalkıştan inişe kadar bir uçağın uçuşu sunuluyor. Kısa videoda ise esas olarak oyunun dinamik hava sistemini, fırtına bulutuna uçan hafif bir uçak gösteriliyor. Buda hava şartlarının uçuşumuzu nasıl etkilediğini görmemizi sağlıyor. Görüşün sınırlı ve inişin kokpitte kurulu aletlere göre yapılması gerektiğini de öğrenmiş olduk.

2. Video

Bu videoların geliştiriciler tarafından resmi olarak sunulmadığı unutmayın. Belki de her iki video da yakında internetten kaldırılmak zorunda kalabilir.

Son olarak Microsoft Flight Simulator’un 2020’de PC ve Xbox One’da piyasaya sürüleceğini hatırlatmakta fayda var.