Microsoft Sonunda Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesinin Düzeltildiğini Söyleyip Tekrar Yayınladı

Microsoft Sonunda Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesinin Düzeltildiğini Söyleyip Tekrar Yayınladı

Windows 10 Ekim Güncellemesi Tekrar Yayınlandı

Windows 10 Ekim Güncellemesi Tekrar Yayınlandı

Microsoft, bugünden itibaren Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesini yayınladı. Hatalar sonrası şirket geçen ay güncellemeyi çevrimdışı duruma getirmişti. Bazı Windows 10 kullanıcıları, güncellemenin Ekim ayı başlarında yayımlandıktan sonra dosyalarını sildiğini bildirmişti. Microsoft, güncellemeyi beta test kullanıcılarına yeniden yayınlasa da, şirketin tam olarak test etmesi ve bugün genel olarak daha fazlasını yayınlaması bir aydan fazla bir süre almıştır.

Microsoft’un Windows servisi ve dağıtımı için program yönetimi direktörü John Cable, “Kapsamlı dahili doğrulamaya ek olarak, Windows Insider’larımızdan ve Windows 10 Ekim Güncellemesi‘ndeki milyonlarca cihazdan gelen geri bildirimleri ve teşhis verilerini yakından izlemek için zaman ayırdık ve veri kaybıyla ilgili daha fazla kanıtımız yok.” diye açıkladı.

Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi, bugün kullanıcıların küçük bir yüzdesi için Windows Update’e ulaşacaktır. İnsanların yüklenmek için güncellemeleri kontrol ederek onu araması gerekebilir. Eğer uygulama uyumluluk sorunu varsa güncelleme görünmeyebilir. Microsoft çok ihtiyatlı bir yaklaşım benimsiyor. Cable, “Cihazınızın uygulama uyumsuzluğu gibi bir sorunla karşılaşabileceğini tespit edersek, “Güncellemeleri kontrol et” seçeneğiniz olsa bile, sorun çözülene kadar güncellemeyi kurmayacağız. Böylece, herhangi bir sorunla karşılaşmamaktan kurtulabilirsiniz.” diyor.