Microsoft Store’da Hollow Knight: Silksong’un çıkış tarihi belirlendi, ancak o tarihe 8000 yıl var

Microsoft Store’da Hollow Knight: Silksong’un çıkış tarihi belirlendi, ancak o tarihe 8000 yıl var

Microsoft Mağazası’nda Hollow Knight: Silksong’un yayınlanma tarihi nihayet belirlendi: Tek sorun, bu tarihe neredeyse 8000 yıl var; ekran görüntüsünde görüldüğü kadarıyla, çıkış tarihi 30 Aralık 9998 olarak planlanmış.

Team Cherry’nin yeni oyununu bekleyiş uzun olmasına rağmen ve belki hala uzun olacağına işaret ediyor olsa da, 7974 yıl, en pesimist hayranlar için bile fazla uzun olabilir. Şakaları bir kenara bırakırsak, Microsoft web sitesindeki bir dolgu olduğu açık, ancak durumu göz önünde bulundurarak oldukça ironik.

Hollow Knight: Silksong’un gerçek çıkış tarihi hakkında bilgi olmaması gerçek bir mizah haline geldi ve bu tür bir tesadüf inanılmaz, çünkü bu, Hollow Knight’in devam oyununu bekleyen oyuncuların hislerine mükemmel şekilde uyuşuyor.

Şüphesiz ki, Hollow Knight: Silksong’u oynayabilmemiz için neredeyse 8000 yıl beklememiz gerekecek gibi gözükmüyor, ancak gerçekten hala oyun hakkında net bilgi veya yeni materyaller bulunmuyor. Ancak oyunun hala geliştirme aşamasında olduğu kesin, yazarlar bunu doğrulamaktadır ve şu anda bilinenler budur. Bu arada, oyun yakın zamanda Kore ve Avustralya’da yaş sınırlarına göre derecelendirildi, bu da bir ilerleme olduğuna işaret edebilir.