Mobile için Yeni Call of Duty Oyunu Onaylandı

Mobile için Yeni Call of Duty Oyunu Onaylandı

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile

Activision, mobil cihazlara yeni bir Call of Duty oyunu getiriyor ve şimdi oyunun ilk fragmanı yayınlandı. Call of Duty: Mobile başlıklı oyun, nereye giderseniz gidin sizinle birlikte “kalp atışları, adrenalinle çalışan Call of Duty aksiyonu” vaat eden ücretsiz bir oyundur.

Oyun, Nuketown ve Crash gibi popüler olanlar da dahil olmak üzere birçok farklı harita üzerinde “çoklu oyun modları” sunuyor. Activision’a göre, oyun “mobil cihazlar için optimize edildi” fakat pratikte bunun ne anlama geldiği tam olarak belli değil. Videonun sonunda, görünüşe göre Activision bir battle royale modu harekete geçiriyor, ancak bu aşama doğrulanmadı.

Call of Duty: Mobile ayrıca Black Ops ve Modern Warfare de dahil olmak üzere önceki Call of Duty oyunlarının silahlarını ve karakterlerini içerir. Ancak, önceki oyuna doğrudan bağlı olmayan bağımsız bir oyun olarak tanımlanmaktadır.

Activision, Call of Duty: Mobile’i “amiral gemisi” telefonları göz önünde bulundurarak yapıyor, ancak stüdyo aynı zamanda “diğer birçok cihaz için de geniş şekilde erişilebilir” olması için çalışıyor.

Call of Duty: Mobile, Android ve iOS‘a geliyor ve şimdi ön kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıt olmak, oyun içi ödüller kazanma ve bu yılın başlarında başlayacak olan gelecek beta testlerini öğrenme fırsatını yakalamanızı sağlar.

Geçen yıl Activision, Çin için Tencent ile birlikte geliştirmekte olduğu yeni bir Call of Duty mobil oyununu duyurmuştu. Bu Tencent’in stüdyosu Timi tarafından geliştirilen aynı oyun. Ama şimdi Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve diğer yerler gibi diğer bölgelere yayılıyor.

Call of Duty: Mobile, bu yıl gelen tek yeni Call of Duty oyunu değil. Bu yılın ana hattı yolda ve 2018 Black Ops 4‘ün aksine tek oyunculu hikaye modu ile gelmesi bekleniyor. Oyunun geliştirici Infinity Ward’dan Call of Duty: Modern Warfare 4 olacağı söyleniyor, ancak bu doğrulanmadı.