Monster Hunter Marvel’e Geliyor

Monster Hunter Marvel’e Geliyor

Monster Hunter

Monster Hunter

Marvel vs Capcom: Infinite bu hafta başlatıldı, ama zaten geliştirici Capcom yeni oynanabilir karakterleri serbest bırakmak için hazırlanıyordu ve en son olarak Monster Hunter açıklandı. 

Monster Hunter, bu yıl DLC olarak gelen dört yeni oynatılabilir karakterden biridir. Capcom bu hafta başlarında diğerlerini (Kış Soldier, Black Widow ve Venom) teyit etti. Ama hiçbiri için bir çıkış tarihi belirlenmedi. Mevcut 32 savaşçıya katılacaklar. 

Gamespot’un oyun incelemesini yapan Tamoor Hussain; Marvel vs Capcom: Infinite hakkında oyunun temel mekanikçileri “üstün bir dövüş oyunu” yapıyor dedi. “Capcom, Marvel vs Capcom 3’ün rekabetçi sahnesinin durgunluğuna neden olan şeyleri ve bir dereceye kadar Street Fighter V‘in şu an karşı karşıya kaldığı sorunları anlamış ve buna karşılık bireysellik ve ifadeye odaklanan ve derin sistemleri olan bir dövüş oyunu oluşturmuştur. Çalışkan oyuncuları ödüllendiren ancak rahat oyunlara uyum sağlayan derin sistemler mevcut. Hem savaş hem de oyun oynayan biri olarak, Marvel vs Capcom: Infinite’in neler getireceğini görmek için heyecanlıyım.” şeklinde yazdığı yazıda belirtti. 

Kaynak: 1