Monster Hunter Stories RPG Çıkış Tarihi Açıklandı

Monster Hunter Stories RPG Çıkış Tarihi Açıklandı

Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories Ne Zaman Çıkacak

Monster Hunter dizisindeki diğer oyunların aksine, Hikaye, kooperatif bir aksiyon oyunu değil, sıra tabanlı bir RPG. Oyun, önceki oyunlarına göre çok daha renkli bir sanat stiline sahip ve oyuncuları Monster Rider rolüne sokuyor. Oyuncular canavar yumurtalarını toplayıp yumurtadan çıkararak dünyada dolaşacak ve düşmanlarla savaşmak için her canavarın eşsiz yeteneklerini kullanmak zorunda kalacaklardır. Oyun ayrıca zırh ve daha geleneksel bir Canavar Avcısı adı gibi silah işçiliği yanı sıra, çeşitli yan yarışmalar ve çok oyunculu bir savaş modu sunuyor. 

Nintendo, Monster Hunter Stories‘in ücretsiz demosunun yakında 3DS Eshop’tan indirilebileceğini de duyurdu.  Demo, 10 Ağustos’ta hizmete giriyor. İndirmeyi seçen oyuncular, kaydettikleri verileri yayınlarken tam oyuna aktarabilecekler. Fragmanda oyunun farklı sanat stiline ve oyuna daha yakından bakabilirsiniz. 

Monster Hunter Stories Fragman

Monster Hunter World Ne Zaman Çıkacak

Monster Hunter serisinin bir sonraki oyunu olan Monster Hunter: World ise, PlayStation 4 ve Xbox One için 2018 yılının başında piyasaya sürülecek ve sonrasında bir PC çıkışı olacak.