Monster Hunter World: Iceborne PS4 Beta Tarihleri Açıklandı

Monster Hunter World: Iceborne PS4 Beta Tarihleri Açıklandı

Monster Hunter World: Iceborne Beta Tarihleri

Monster Hunter World: Iceborne Beta Tarihleri

Monster Hunter World, PlayStation 4’te Iceborne için beta oturumlarını başlatmaya hazırlanıyor.

Beta, üç görevi denemenize izin verecek. Great Jagras avı, yeni gelenlerin ilgisini çekecektir. Wyver Banbaro orta seviye bir challenge sunuyor ve Tigrex en deneyimli avcılara meydan okuyacak. Ayrıca her üç challenge görevinde ve eğitim alanında 14 silah türüne de erişebileceksiniz. Silahlar, Clutch Claw kıskacı ve Slinger aletleriyle birlikte yeni özellikler içerecektir. Her challenge tamamladığınız zaman, piyasaya sürüldüğünde Iceborne’un tam sürümünde sizi bekleyen bir sarf malzemesi paketi kazanacaksınız.

İlk Iceborne beta PlayStation Plus kullanıcılarına özel olacak ve 21 Haziran Cuma günü başlayacak. İkincisi, tüm PS4 sahiplerine sunulacak ve 28 Haziran Cuma günü başlayacak. Önceden yükleme yapabileceksiniz ve betaya katılmak için ana oyuna ihtiyacınız olmayacak.

Monster Hunter World: Iceborne 6 Eylül’de PS4’e ve Xbox One’a gelecek. Ardından bunu Kış aylarında PC sürümü takip edecek. Iceborne genişlemesinin tamamı için Monster Hunter World’e ihtiyacınız olacak ve Iceborne içeriğini oynatmak için ana hikayeyi Hunter Rank 16 ile tamamlamış olmanız gerekmekte.