Monster Hunter World Ücretsiz Güncelleme ile Elder Dragon Ekliyor

Monster Hunter World Ücretsiz Güncelleme ile Elder Dragon Ekliyor

Monster Hunter World‘e çok yakında yeni bir tehdit geliyor. Capcom, Elder Dragon Lunastra‘nın ortak aksiyon RPG’sine ekleneceğini duyurdu ve 30 Mayıs akşamı ücretsiz bir güncellemeyle yeni bir dizi donanım ve diğer içerikle birlikte geldi.

Yakın zamanda tanıtılan Kulve Taroth‘un aksine, Lunastra 2006 yapımı ‘Monster Hunter 2’ serisinde yer alan geri dönen bir Elder Dragon‘dur. “The Empress of Flame” olarak bilinen Lunastra, Teostra’nın muadili olup, eşiyle birlikte savaşabilir ve güçlü saldırılara yol açması için onunla bağ kurabilir.

Capcom, resmi blogunda yer alan bir güncellemede, “The Empress of Flame, en deneyimli avcılara bile meydan okuyan yeni püf noktaları ve eşsiz yeteneklerle geri dönüyor. Sadece erkek arkadaşı Teostra’dan daha agresif olması değil, çevresini değiştirme kapasitesi de eşsiz.” dedi.

Lunastra‘nın gelişiyle, oyuncular iki yeni zırh takımı üretebilecekler: Lunastra α ve Lunastra β. Oyuncular ayrıca, Elder Dragon’dan topladıkları malzemeleri kullanarak yeni silahlar ve bir dizi Palico donanımı da geliştirebilecekler. Capcom’a göre, bu materyaller “diğer canavarlardan gelen malzemelerle garip bir şekilde yankı uyandırıyor”, özellikle de Nergigante ve Xeno’jiiva’dan gelenler. Yeni zırh ve silahların ekran görüntülerine bir göz atabilirsiniz.

Lunastra, Monster Hunter World’de karşılaşabilecek tek yeni canavar oyuncu olmayacak. Capcom ayrıca Tempered Elder Dragons’un daha güçlü varyantları olan “Arch-Tempered Elder Dragons” ı da tanıtacaktır. Capcom, “bu felaket tehditlerinin yükselişiyle ilgili daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin” diyor.