Monster Hunter World, Yeni Güncellemede Final Fantasy’nin Behemoth’unu Ekledi

Monster Hunter World, Yeni Güncellemede Final Fantasy’nin Behemoth’unu Ekledi

Monster Hunter World Güncellemesi

Monster Hunter World Güncellemesi

Capcom, PS4 ve Xbox One’da Monster Hunter World için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu, yılın başlarında konsollar için başladığından beri oyunun aldığı dördüncü büyük güncellemeyi işaret ediyor ve avlamak için korkutucu yeni bir canavar da dahil olmak üzere çeşitli Final Fantasy XIV esinli içerikler sunuyor: Behemoth.

İkonik Final Fantasy patronu, New World’u istila etti ve Monster Hunter‘ın tarihinde ilk kez bir başka video oyunu serisinden bir canavara sahip olduğu oyunlardan birinde yer aldı. Behemoth özellikle zorlu bir düşmandır; Capcom’un PlayStation Blog’da önerdiği gibi, oyuncuların, canavarın saldırısını ve başarılı olmalarını sağlamak için grup içinde MMO tarzı stratejiler kullanmaları ve tank, saldırgan ve destek rolleri belirlemeleri gerekecektir.

Behemoth’un repertuarında, savaşta özellikle korkunç bir canavar yapan bazı benzersiz hileler de var. Onun Enmity’si belirli bir hedefe odaklanmasına ve “acımasızca” saldırmasına neden olur. Ayrıca, eğer vurulduğunda oyuncuların anında soluklaşmasına neden olacak yıkıcı bir saldırı olan Ecliptic Meteor’ı da serbest bırakabilir. Capcom‘a göre, bu darbeyi önlemenin tek yolu, savaş sırasında Behemoth tarafından çağrılan daha küçük göktaşlarının arkasına saklanmak.

Behemoth’a ek olarak, güncelleme, Final Fantasy XIV’den Dragoon sınıfından esinlenen yeni bir dizi silah ve donanım sunuyor. Oyuncular aynı zamanda kedilerin yoldaşlarını bir Moogle’a dönüştüren yeni bir Palico donanım setine de kavuşacaklar. Cactuars ise çevrede bulunabilir ve hatta tuzak olarak kullanılabilir.

Capcom’un resmi bloğunda en son Monster Hunter World güncellemesi için tam yama notlarını bulabilirsiniz. Güncelleme, hem PS4 hem de Xbox One’da ücretsiz olarak indirilebilir. Eski konsolda yaklaşık 900 MB, ikinci konsolda 1 GB boyutundadır.