Mortal Kombat 11: 9 Mayıs Yama Notları

Mortal Kombat 11: 9 Mayıs Yama Notları

Sürüm notlarına göre, Mortal Kombat 11 için 9 Mayıs yaması, genel performansı geliştirmeye yardımcı olan ve çeşitli küçük Fare ve Klavye düzeltmelerine yardımcı olan ek Gölge iyileştirmeleri ekliyor.

Dahası, bu yama Kenshi’s Blindfold’u Krypt’te alırken ortaya çıkan ve oyunun başlayamadığı nadir bir durum olduğundan, sesin Öykü modu kesim ekranlarıyla senkronize edilmesine neden olan bir sorun gibi çok sayıda sorunu giderdi. Bir onaylama hatası ve GPU Otomatik Algılamasının oyunu ilk kez başlatırken oyunun tepkisizleşmesine neden olabileceği bir sorun da giderildi.

 

Son fakat önemsiz değil, QLOC, gelecek hafta güncellenen kuleleri PC’ye çıkarmayı planladığını belirtti.

 

Her zaman olduğu gibi, Steam, istemcisini bir sonraki açışınızda bu güncellemeyi indireceksiniz.

 

Tam yama notlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 – 9 Mayıs Güncellemesi Sürüm Notları

“FINISH HIM” ekranında eş zamanlılığın bozulmasını önlemek için RGB Aydınlatma özelliğini çevrimiçi eşleşmelerde geçici olarak devre dışı bırakıldı.

Sesin hikaye modu ile senkronize edilmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Kenshi’s Blindfold, Krypt’ten bağlanırken meydana gelen kilitlenme düzeltildi.

GPU Otomatik Algılamasının, oyunu ilk kez başlatırken oyunun tepkisizleşmesine neden olabileceği sorunu düzeltildi.

En az bir DualShock4 kontrol cihazı kullanırken yerel bir çok oyunculu savaşta bir kontrol cihazının bağlantısını keserken meydana gelebilecek bir çökme sorunu giderildi

Yerel modda iki oyuncunun dövüşünden sonra bir denetleyicinin bağlantısının kesilmesinin, oyunun tepkisiz kalmasına neden olması sorunu giderildi.