Mortal Kombat 11 Beta Tarihleri Açıklandı

Mortal Kombat 11 Beta Tarihleri Açıklandı

Mortal Kombat 11 Beta

Mortal Kombat 11 Beta

Ocak ayında gerçekleşecek etkinliğe katılmak için yeterince şanslı olmayanlar Mortal Kombat 11‘i bir şekilde ele geçirme isteğindeler. Yayın öncesi betaların yolda olduğu zaten tahmin ediliyordu ve şimdi tam olarak ne zaman başlayacağını biliyoruz.

MK11 haberlerinin yoğunluğunun bir parçası olarak NetherRealm Studios, beta sürümünün 28 Mart’ta başlayacağını açıkladı. Ne kadar süreceğini bilmiyoruz, ancak ne yazık ki tüm platformlarda kullanılamayacak: Yalnızca PS4 ve Xbox One sahipleri katılabilecek. Bu, hem PC hem de Nintendo Switch oyuncularını dışarıda bırakır, ancak tam oyunun bu platformlardan dördüne de 23 Nisan’da çıkması planlanıyor.

Bu beta, PS4 ve Xbox One’daki herkes tarafından da kullanılamayacak. Katılmak için Mortal Kombat 11’e ön sipariş vermeniz gerekecek. Ek bir teşvik olarak, eğer ön sipariş verirseniz, tam oyunda Shao Kahn’ı alabileceksiniz. Shao Kahn, seri için tamamen yeni bir dövüşçü olan Geras’ın yanında, şu ana kadar onaylanmış sekiz karakterden biri.

Kullanıma hazır olan oyunun birden fazla sürümü olduğundan ön sipariş vermek o kadar basit olmayabilir. Paketin en yüksek fiyatılı olanı; Kombat Pack DLC, Scorpion maskeli büst, çelik kasa, mıknatıs madeni para ve özgünlük plakası ile birlikte gelen yeni Kollector’ün sürümüdür.