Mortal Kombat 11 Beta Zamanı, Karakterler ve Mod Detayları

Mortal Kombat 11 Beta Zamanı, Karakterler ve Mod Detayları

Mortal Kombat 11 Beta

Mortal Kombat 11 Beta

NetherRealm, Mortal Kombat 11 için yeni beta sürümününün ne zaman geleceğini ve bilinen kemiklerinde ne kadar et olacağını açıkladı. Beta, 27 Mart Çarşamba günü sabah 8’de başlayacak ve 31 Mart Pazar günü gece 11:59’da bitecek. PS4 veya Xbox One’da oyunun bir kopyasını önceden sipariş etmiş olan herkese açık olacaktır.

Beta beş oynanabilir karakterden oluşacak: Baraka, Jade, Kabal, Scarlet ve Scorpion. Bu, bazıları henüz resmi olarak açıklanmayan daha geniş karakter listesinden bir tadımlık. Son zamanlarda stüdyo Kotal Kahn’ı doğruladı. Beta sürümü için yayınlanmış yeni fragmanı kontrol edebilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Beta Fragmanı

Beta’da, çevrimiçi çok oyunculu maçlar ve Custom Character Variation System (Özel Karakter Değişim Sistemi)’nin özel bir önizlemesiyle birlikte tek oyunculu Towers of Time modu yer alacak. Bu sistem, skinleri, kıyafetleri, özel yetenekleri, alaycı hareketleri, vahşilikleri, intro ve zafer sinematiği de dahil olmak üzere karakteriniz için çeşitli kozmetik seçeneklerinden birini seçmenize izin verecek. Çevrimiçi oynamak için bir Gold veya PS Plus üyeliğine ihtiyacınız olacak, ancak çevrimdışı Towers of Time veya Character Variation ile oynayabilirsiniz.

Ön sipariş vermek yalnızca beta erişimine değil, aynı zamanda oynanabilir bir karakter olarak Shao Kahn’a da sahip olmanızı sağlar. Bu bonus PC ve Nintendo Switch dahil tüm platformlarda olacak, beta ise PS4 ve Xbox One ile sınırlı. Oyun 23 Nisan’da çıkacak.