Mortal Kombat 11 : D’vorah ve İki Diğer Dövüşçü Gelecek

Mortal Kombat 11 : D’vorah ve İki Diğer Dövüşçü Gelecek

Geçen hafta, NetherRealm Studios ve Warner Bros. Interactive Entertainment, Kollector adlı yepyeni Mortal Kombat 11 karakterini ortaya çıkardı. Ek olarak, yepyeni dövüşçüsünü ortaya çıkarmak için Erron Black ve Noob Saibot’u vurgulayan bazı oyun görüntüleri de ortaya çıktı. Ve çok geçmeden, NetherRealm Studios, bu hafta için yeni bir Kombat Kast’ı doğruladı ve biri, bir kez daha ortaya çıkan D’vorah olacak şekilde üç karaktere odaklanacak.

Bildiğiniz gibi, onun kısa tanıtım videosunun ötesinde bir D’vorah göremedik. Başka bir deyişle, dövüş stiline, hareketlerine ve ölümlerine derin bir dalış yapmalıyız.

D’vorah’ın resmi bir karakter tanımını “Kovan aklı paylaşan bir dolu böcek sürüsü olan birçok Kytinn’den biri” olarak okuyor. “D’vorah, Shao Kahn, Kotal Kahn ve Shinnok’a hizmet etti, ancak asıl bağlılığı sürüye kadardı. Yalanlar, hileler ve sırt tabancaları, diğerleri öldüğünde, Kytinn kovanı hayatta kalacak.”

Gösterilecek diğer iki dövüşçüye gelince, NetherRealm Studios kim olduklarını söylemedi. Biri veya her ikisi de DLC karakterleri olabilir, ancak taraftarlar ikilinin Kitana ve Frost için düşünüldüğünü, ancak henüz resmi olarak açıklanmadığını veya onaylanmadığını düşünüyor gibi görünüyor.

Ancak, Kitana ve Frost’tan sadece birinin gösterileceğini düşünüyorum, diğeri ise takip eden Kombat Kast için saklandı. Ve bunun yerine NetherRealm Studios’un ikinci DLC karakterini de ortaya çıkaracağını düşünüyorum. Tabii ki tüm bunlar birer varsayım, ama neyse ki doğru olup olmadığını anlamak için çok uzun süre beklemek zorunda değiliz.

 

Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC aracılığıyla piyasaya sürülmeye hazırlanıyor (Avrupa’da değilseniz Switch’te oyunu oynamak için 10 Mayıs’a kadar beklemeniz gerekecek).

 

Öngörülen dövüş oyunu hakkında daha fazla haber, medya ve bilgi için, buraya tıklayarak tüm önceki ve geniş kapsamlı haberlerimizi göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun.