Mortal Kombat 11: En İyi Yapay Zeka Dövüşçüyle Koin Kasın

Mortal Kombat 11: En İyi Yapay Zeka Dövüşçüyle Koin Kasın

Mortal Kombat 11 Zaman Kuleleri (Towers of Time), oyuncuların oyunun en geniş kozmetik ürün yelpazesinin kilidini açmak için ihtiyaç duydukları para birimini toplaması için mükemmel bir fırsattır. Ancak, bazıları bu para kasma sürecini sıkıcı bulabilir ve bu oyuncular kendilerinin yerine savaşmak için Mortal Kombat 11 AI (yapay zeka) inşa etmek isteyebilir. Bu oyuncular için, genellikle en iyi MK11 AI savaşçısı olarak gösterilen bir Mortal Kombat 11 karakteri var!

 

Özellikle, birçok oyuncu Noob Saibot’un Towers of Time kasması için en iyi Mortal Kombat 11 AI savaşçısı olduğunu göstermektedir. Bu oyuncular etkin para tahsilatı için bir dizi Noob Saibot AI ayarına işaret ederken, çoğu zaman Mortal Kombat 11 AI tarafından oluşturulan en iyi kurulum olarak tanımlanan iki kurulum vardır.

 

Dikkate değer ilk Noob Saibot AI kurulumu, Kombo ve Rushdown’ı 30/30 turunda maksimum seviyeye çıkarmak. Sıkça bahsedilen diğer Noob Saibot AI davranışı, Kombo’yu 30’da maksimuma çıkarmak, ancak Kombo ile Reversal arasında 30/30’luk bir bölünme olan Rushdown yerine maksimum Reversal’ı seçmektir.

 

Noob Saibot AI için en iyi becerilere ilişkin olarak, çeşitli görüşler de vardır. Bununla birlikte, Orak Snag, Shadow Slide ve (Air) Tele-Slam’ın tümü önerilmektedir ve varsayılan Noob Saibot AI yapımı gerçekten de en iyi MK11 AI yüklemesi olabilir.

 

Oyuncular bu Noob Saibot AI ekipmanıyla büyük başarılar kazanıyor olsalar, sıkıntılı bir kavga ile karşılaşmaları olası. Bu gibi durumlarda, bazı oyuncular MK11’in en iyi AI avcılarından biri olan Sonya Blade’i önermektedir. Güçlü bir Sonya Blade AI yapısı, Kombo ve Reversal arasında 30/30 ayrılıktır.

 

Bu en iyi MK11 AI inşasıyla, oyuncular yalnızca neredeyse hiç çaba harcamadan büyük miktarda Koin topladıklarını görecekler, ancak Hearts de gelmelidir. Nitekim, bu Mortal Kombat 11 AI ayarları bir maçın sonunda Fatality’leri sık sık uygulayacaktır.

 

Bütün bunlar, oyuncuların kesinlikle farklı Mortal Kombat 11 AI davranışlarını denemekte özgür olmaları gerektiğini söylüyor. Bununla birlikte, burada açıklanan en iyi MK11 AI ayarları, Krypt’te sandıkları açmak için gereken para birimini toplamada uzun bir yol kat etmelidir.

 

Mortal Kombat 11 PC, PS4, Switch ve Xbox One için kullanılabilir.