Mortal Kombat 11 Fragmanı; Jax, Liu Kang ve Kung Lao’yu Gösterdi

Mortal Kombat 11 Fragmanı; Jax, Liu Kang ve Kung Lao’yu Gösterdi

Çok sayıda dövüş oyunu hayranının Mortal Kombat 11’i sabırsızlıkla beklediğine şüphe yok. Sony Interactive Entertainment’ın ilk Play State bölümü Mortal Kombat 11’i bekleyen oyuncuları, gelecek olanlara daha fazla hazırlamak adına yeni bir fragman sundu. Bu son fragman resmen geri dönen üç karakteri açığa çıkardı. Jax, Liu Kang ve Kung Lao, MK11 listesine yeniden katılıyor. Ayrıca, geliştirici NetherRealm Studios, bazı dövüşçüler için 90’lı yılların kostümlerini gösterme kararı verdi.

 

“Old School Vs. New School” adlı en yeni Mortal Kombat 11 fragmanında, Johnny Cage, Kano’nun 90’lı sürümüne karşı yumruk atmaya başlıyor, ayrıca eski saç modelini eski oyunları biraz andırıyor. Bundan kısa bir süre sonra, Liu Kang ve Kung Lao, Kitana’nın kıyafetlerinin benzerlerinin yanı sıra, serideki ilk görünümleri anımsatan orijinal MK kıyafetleriyle bir arenada göründüler.

Fragman, Liu Kang ve Kung Lao’yu farklı hikaye ve savaş bölümlerinde göstererek devam ediyor ve her iki karakter de oyuncuları oyunu almaya daha fazla teşvik etmek için ekranda bir Mortal Kombat 11 kaderine sahip. Liu Kang ve Kung Lao’nun vurgulanmasının ardından, fragmanda MK11’in zaman unsurlarını sergilemeye devam etmesi ile birlikte temada Mortal Kombat 11‘den Jax, kendiylee karşı karşıya kalarak sahne ışığını yakalıyor.

Şu anda, NetherRealm Studios’un Mortal Kombat 11’in ana kadrosunu tam olarak ne zaman ortaya koyacağı ve Jax, Liu Kang ve Kung Lao ile birlikte daha önce tarafından satılan kalan “klasik karakterler”in de olup olmayacağı belli değil. Yapımcı yönetmen Ed Boon. Bununla birlikte, video oyunu geliştiricisi kısa bir süre önce başlığın ilk DLC karakterini onayladı ve MK11 lansmandan sonra Shang Tsung’u piyasaya sürdü.

Mortal Kombat 11’in resmi olarak yayınlanmasında bir aydan biraz daha az bir zaman kaldı. Bu süre zarfında birçok oyuncunun kombolarda ustalaşmaya başlaması ve tüm karakterler için çeşitli ölümleri öğrenmesi için sabırsızlandığını biliyoruz. Bazı oyuncuların denemek için çok daha fazla beklemeleri gerekmeyecek olsa da, MK11’in ön siparişini verenler bu hafta beta sürümlerini başlatabilecekler.

 

Mortal Kombat 11’in 23 Nisan 2019’da PC, PlayStation 4, Switch ve Xbox One için piyasaya sürülmesi planlanıyor.