Mortal Kombat 11 Johnny Cage’i Geri Getiriyor

Mortal Kombat 11 Johnny Cage’i Geri Getiriyor

Mortal Kombat 11 Johnny Cage

Mortal Kombat 11 Johnny Cage

NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11‘in savaşçı listesine, tanıdık bir yüz daha ekledi: Johnny Cage. Film yıldızı kombatant döndü, dövüş oyunu serisindeki ilk yumruk girişinden beri bir dayanak noktası olmuştur ve zaman içinde bakışını çeşitli şekillerde değiştirmiştir. Mortal Kombat 11’de biraz daha yaşlı ve daha gri, ancak yine de klasik Hollywood rolünde aktör klişesini bünyesinde barındırıyor.

Bugün daha sonra yapılacak olan tam bir açıklamanın öncesinde Cage‘i fragmanda görebilirsiniz. Cage, fiske vuruşu, ateş topu, yükselen yumruk ve gölge vuruşu gibi ikonik hareketlerinin çoğunu elinde tutuyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, düşmanını anlık olarak sersemletmek için bir kameranın flaşını kullanmak ve muhtemelen bir dublör olmak üzere başka bir Johnny Cage’i çağırmak gibi bazı yeni püf noktaları da var. Onun Fatality Hareketi ise oldukça komik, ama bunu videoda kendiniz görmelisiniz.

NetherRealm Studios, bugün bir Kombat Kast yayınına ev sahipliği yapacak. Bu yayınlar sırasında geliştirme ekibinin üyeleri genellikle yeni karakterler gibi oyunun özelliklerini çok derinlemesine inceler. Bu yüzden Johnny Cage’in Kombat Kast’ın konusu olacağı düşünülüyor.

Ön sipariş verenler için 28 Mart’ta Mortal Kombat 11 beta yapılması planlanıyor ve oyun 23 Nisan’da PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için resmi olarak piyasaya sürülecek.