Mortal Kombat 11: Nasıl Hızlıca Koins Kazanılır?

Mortal Kombat 11: Nasıl Hızlıca Koins Kazanılır?

Mortal Kombat, bir zamanlar sadece kanlı bir dövüşçü olarak başladı, ancak yıllar içinde çok daha fazla büyüdü. Geçmişteki en iyi eklemelerden biri, çeşitli eşyalarla sandıkların kilidini açmak için Koins olarak bilinen oyun içi para birimini ödemenizi sağlayan The Krypt olarak biliniyordu. Krypt, Mortal Kombat 11’de tekrar döndü ve her zamankinden daha geniş, bu da bol miktarda Koin’e ihtiyacınız olacak anlamına geliyor. Bu rehber, Mortal Kombat 11’de Koins’leri hızlıca kazanmanın en iyi yollarından bazılarını gözden geçirecektir.

Mortal Kombat 11’de Hızlı Para Kazanma

Öncelikle, şansınız varken The Krypt’e gidin ve tanıtımdan sonra, ilk bölümdeki sandıkları çok hızlı bir şekilde 100.000 Koin almak için açın. Bu size sandık açma konusunda iyi bir başlangıç ​​sağlar, ancak fazla uzun sürmeyeceğinden, yerine Koins kazanmanın alternatif yollarını bulmak zorunda kalacağınız anlamına geliyor.

 

Krypt ile daha fazla oynamak ve çeşitli bulmacaları çözmek ve böyle bir şeyler yapmak için bazı Koins’leri koleksiyonunuza eklemenin iyi bir yoludur, bazı zamanlarda sizi büyük bir parayla ödüllendirir. Bunları yaparken Krypt’ten sonra Koin’leri almak için yapabileceğin başka bir şey var. Shao Kahn’ın Saray Girişi’nde çekicini bulduktan sonra, vazoları, iskeletleri ve daha fazlasını yok etmek için Krypt’teki çeşitli yerlerde dolaşmaya başlayın. Bunu yaparak bir ton Koin elde edemeyebilirsiniz, ancak etrafta dolanıp sandık açarken, hiçbir şey yapmayarak ücretsiz Koins’leri neden geri çevirelim?

 

Zamanın Kuleleri (Towers of Time), belirli görevleri tamamladığın için seni Koins ile ödüllendirecek, bu yüzden başlarına bakmak iyi bir fikir. Bunun da ötesinde, sınırlı zaman kulelerini seçmek ve elinizden gelenin en iyisini yapmak iyidir. Bunu yaparak, umarım daha yüksek yüzdeliklere yerleştirebilir ve Koins’i ödül olarak alabilirsin. Bu, sizi Kuleler’in süresi doluncaya kadar beklemeye zorlar, ancak doğru zamanı alırsanız çok faydalı olabilirler. Ayrıca, Classic Towers’ı tamamlamanın bazı güzel Koin ödülleri var, ancak en büyük ödülleri sadece ilk kez tamamladığınızda alırsınız.

 

Kulelerde Dragon Challenges’i tamamlamak aynı zamanda Koinsile de sizi oldukça hızlı bir şekilde ödüllendirebilir, bu yüzden pop-up’lara dikkat edin. Bunlar, savaşta sunulan, dört kez çömelme veya beş tekme atma gibi küçük görevlerdir. Bunları tamamlamak için zaman sınırlamaları var, bu yüzden mümkün olduğunca toplayabildiğiniz kadar toplamaya çalışın.

 

Bu önerilerin yanı sıra, Koins kazanmak için gerçekten eniyi tavsiye sadece oynamaya devam etmektir. Zaman zaman biraz eziyet olabilir,ancak Koinsler sonunda toplanacak ve Krypt’te Skinleri ve Fatalityleri de içeren bazı harika şeyler elde etmenize izin verecek.