Mortal Kombat 11 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Mortal Kombat 11 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Mortal Kombat 11 Oynanış

Mortal Kombat 11 Oynanış

2018 Oyun Ödülleri‘ndeki sürpriz çıkışından sonra hayranlar burada daha fazla Mortal Kombat 11 detayının gelmesini bekliyorlardı. NetherRealm, ilk resmi oyun fragmanının ortaya çıkmasıyla başlayarak, yeni bir mücadele oyununu canlı bir açılış konuşmasıyla tamamladı.

İzleyebileceğiniz video, çeşitli savaşçı Mortal Kombat karakterlerinin mücadelesini gösteriyor. Her ikisi de Oyun Ödülleri fragmanında öne çıkan Raiden ve Scorpion’a ek olarak, Liu Kang, Baraka, Sub-Zero, Sonya ve Mortal Kombat için DLC karakteri olan geri dönen Skarlet’i gördük. Ve gerçek Mortal Kombat modasında, çok fazla korkunç ölüm vardı.

Açılış konuşması sırasında NetherRealm, farklı savaşçı çeşitlerinin olacağını ve oyuncuların bunları farklı kostüm parçaları, tanıtımlar ve daha birçok şeyle özelleştirebileceğini doğruladı. Injustice 2‘den gelen mantıksal bir ilerleme olan özel karakter varyasyonlarını daha önce duymuştuk. Ayrıca MK 11‘in “Klassic” savaşçılarının dönüşünü işaretleyeceğini biliyorduk; Oyun Ödülleri fragmanında, Raiden’e karşı savaşan iki Scorpion görmüştük. Hayranlar, zaman yolculuğunun veya çok evrenli sonuçların işareti olabileceğini tahmin ediyorlardı.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’de piyasaya sürülecek. Oyunu ön sipariş veren oyunculara ayrıca bir bonus savaşçısı verilecek: Shao Kahn.