Mortal Kombat 11 Şiddet İçerdiği Gerekçesiyle Bazı Ülkelerde İlk Günden Engellendi

Mortal Kombat 11 Şiddet İçerdiği Gerekçesiyle Bazı Ülkelerde İlk Günden Engellendi

Mortal Kombat 11, muhtemelen serideki en şiddetli bölümdür, öyle ki yerel yasaları ihlal edeceği Endonezya gibi bazı ülkelerde satılması engellendi bile.

 

Onay, geliştirici NetherRealm Studios ve yayıncı Warner Bros. Interactive’den geldi, ayrıca Mortal Kombat 11’in, önceden satışın yapıldığı belirli pazarlarda bulunmadığını doğruladı. Bununla birlikte, oyuna ön sipariş vermiş olan herkes harcanan miktarın tam geri ödemesini alabilecek, ancak çoğu oynamayı tercih edecektir.

 

Mortal Kombat 11’in PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için bugün piyasaya sürüldüğünü hatırlatalım.


Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11, ciddi anlamda en çok övülen oyunun en yeni bölümüdür ve hiç olmadığı kadar derin ve daha kişiye özgü bir deneyim sunar. Yepyeni Özel Karakter Varyasyonları özelliği, dövüşçülerinizi size özel bir hâle getirmenize olanak sağlıyor. Yeni ve geri dönüş yapan Klasik Dövüşçülerden oluşan bir kadro ile, Mortal Kombat’ın rakipsiz sinematik hikâye modu 25 yıllık efsaneyi devam ettiriyor. Oyuncular, Raiden’i Zamanın Bekçisi Kronika ile karşı karşıya getiren, zamanı büken yeni bir hikayede eski ve yeni çeşitli karakterlerin rolünü üstleniyor. Zaman Kuleleri gibi pek çok kipi içinde barındırıyor, oyuncuların becerilerini çeşitli mücadelelerde sınamasına olanak tanıyor ve Mortal Kombat 11 deneyimini sürdürmek için her zamankinden daha fazla seçenek sunuyor.