Mortal Kombat 11: Tüm Krypt Bölgelerin Kilidini Açma | Anahtar Öğelerin Konumu

Mortal Kombat 11: Tüm Krypt Bölgelerin Kilidini Açma | Anahtar Öğelerin Konumu

The Krypt, Mortal Kombat 11’de oldukça genişletildi -yüceltilmiş bir menü yerine, artık Shang Tsung’ın adasını üçüncü şahıs bakış açısıyla keşfedebileceksiniz. Adanın bulmaca ve kilitli kapıları dolu ve alanda gezinmek oldukça zor olabilir. Her şeyi bulmanıza yardımcı olmak için, her alanın kilidini nasıl açacağınızı ve ilerlemeniz gereken anahtar öğeleri nerede bulacağınızı gösteren hızlı bir kılavuz hazırladık.

 

Krypt her zamankinden daha geniş, kilidini açmak için daha gerçek içerik var. Krypt; karakter sanatının, yeni ölümlerin / vahşetlerin,alternatif kostümlerin ve daha fazlasının kilidini açmak için gidilecek yer.Tüm oyun puanlarını harcayacağın yer orası. Uzun süredir devam eden bir gelenek ve özellikle MK10 Krypt’in genişlemesinden sonra Krypt’in daha derin bir versiyonunu görmek harika. Burada tamamlaman için neredeyse küçük bir hikaye var.

 

Her anahtar öğe Krypt’te bulunamıyor. Kilit öğelerden bazıları rastgele seçildi ve zorlukların tamamlanması veya konteynerlerin kilidinin açılması için ödüllendirildi. Krypt’te bulabileceğiniz tüm ana anahtar öğeler için aşağıdaki yazıyı kontrol edin.

Mortal Kombat 11: Frost’un Kilidini Açma | Gizli Savaşçı Kılavuzu

#1. Shao Kahn’s Hammer

Çekiç Krypt’in başlangıcına yakın bir yere yerleştirilmiştir ve size adanın yer üstü alanlarının çoğuna erişim sağlayacaktır. Kaçırmazsın!

 

#2. Motaro’s Horn

Şifrelere erişmek ve adanın içine daha fazla dalmak için Motaro’nun Boynuzu’nu almanız gerekir. Savaşçı Tapınağına git ve Gem of the Living toplamak için gök taşı parçalarını bul.

Avluya dön ve doğu tarafındaki gong odasına var. Burada Gemof the Living gerektiren kilitli bir kapı var.

Bu kapıdan Kasaya dön ve anahtarı kullan. Motaro’nun Boynuzu’nu burada bulacaksın. Yeraltı kilidini açmak için kullanın.

 

#3. Ermac’s Soul Amulet

Goro’nun Lair’inde, dairesel bir odaya açılan bir salon için güneybatı köşesini kontrol edin. Aşağı Çukura ulaşmak için asansörü indirin.Aşağıdan, Ermac sivri uçlara düşecek – ruhlarını kontrol etme gücünün kilidini açmak için Soul Amulet’i kapacak.

Amulet ile, artık parlayan yeşil Krypt nesnelerinin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca ruhları harcayarak yeni alanlara da ulaşabilirsiniz. Soul Amulet’i Köprü’ndeki 1.000 ruh için sabitlemek için kullanabilirsiniz.

 

#4. Spear of Hanzo Hasashi

Bu eşyayı Armory’de, Goro’s Throne Room’daki Goro’nun cesedinin arkasındaki koridorda bulun. Yeni yolları açmak için zincir benzeri mızrağı erişilemeyen nesnelere atabilirsiniz – örneğin, Ahşap Köprü’deki fenerleri kırmak için mızrağı kullanın.

Mızrağı, asılı askerleri çekmek için de kullanabilirsiniz.Onları ikiye ayırır ve içindeki Kalbi toplarsın.

 

#5: Kenshi’s Blindfold

Bu özel göz bağı, bir zamanlar görünmez yerleri / öğeleri görünür kılan ruhların alemine bakış sağlar. Blindfoldları bulmak için,Goro’nun Taht Odasındaki en sağ koridordan Hapishanelere gidin.

Blindfold’u daha önce bulunduğunuz her yerde kullanın. Yeni zayıf duvarları ortaya çıkarmak için blindfold’u kullanabilirsiniz.

 

Diğer

Krypt’te bulunması gereken diğer birçok eşya rastgele kazanılır. Bu eşyalar Krypt’te sandıklar / konteynırlar açılırken veya Tower ofTime zorluklarını tamamlamanın ödülleri olarak ortaya çıkıyor. Eşleşen anahtar öğeleri bulduktan sonra oynamaya devam etmeniz ve Krypt’e geri dönmeniz gerekir. Bunun için diğer rehberimize göz atın.