Mortal Kombat Animasyon Filminin Fragmanı Yayınlandı

Mortal Kombat Animasyon Filminin Fragmanı Yayınlandı

 Geçtiğimiz hafta sonu Chicago'da düzenlenen Final Kombat 2020 turnuvasının ardından video oyun geliştiricisi NetherRealm Studios, Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge’den animasyon filminin fragmanını oyunseverler ile paylaştı.

 Yayınlanan fragmanda dikkat çeken şeylerden biri şiddet ve kanlı sahnelerin bir hayli fazla oluşu oldu. Yıllarca oynanan ve adeta yıllara meydan okuyan oyunun animasyon filminin fragmanının çıktığını duyan oyunseverler fragmanı heyecanla izlediler. Fragmandan aldığımız incelemelere göre Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge animasyon filmi şiddeti biraz abartmışa benziyor. Bunun üzerine geliştirici şirket NetherRealm Studios, fragmanı yayınladıktan sonra frgmana izleme yaş sınırı getirdi. 17 yaş sınırı olan fragman da bolca şiddet ve korku dolu sahneler var.

 Bir devrin efsane dövüşcüleri, ölümcül bir dövüş için yeniden bir araya geliyor. Ed Boon ve John Tobias tarafından oluşturulan Mortal Kombat serisinin ardından çıkarılan animasyon filmi oyunseverleri bir hayli heyecanlandırıyor. Animasyon filminin dijital platformlara çıkış tarihi 12 Nisan 2020 olarak açıklandı. Blu-Ray ve 4K Ultra HD versiyonu içinse tarih 28 Nisan 2020 olarak belirlendi. Animasyon filminde yer alan efsane karakterler ve karakterleri seslendiren kişiler şöyle:

Joel McHale – Johnny Cage
Jennifer Carpenter – Sonya Blade
Jordan Rodrigues – Lui Kang
Patrick Seitz – Scorpion Hanzo Hasashi
Steve Blum – Sub-Zero
Artt Butler – Shang Tsung
Darin De Paul – Quan Chi
Robin Atkin Downes – Kano
David B. Mitchell – Raiden
Ike Amadi – Jax Briggs
Kevin Michael Richardson – Goro
Grey Griffin -Kitana Satoshi Hasashi
Fred Tatasciore – Demon Torturer