MotoGP 21in Oynanış Videosu Yayınlandı

MotoGP 21in Oynanış Videosu Yayınlandı

 Milestone tarafından geliştirilen MotoGP 21, yine aynı şirket tarafından Nintendo Switch, PlayStation 4, PC, Xbox X, S Serisi, PlayStation 5 ve Xbox One platformları için 22 Nisan 2021 tarihinde yayınlanması planlanıyor. Motor yarış simülasyon oyun serisi MotoGP birçok oyunsever tarafından oldukça çok oynanan ve sevilen oyunlardan biridir. Motor yarış video oyunlarının öncüsü haline gelmeyi başaran MotoGP, her yıl yeni bir oyunu ile oyuncular ile buluşmakta. 

Beklenildiği gibi görsel açıdan oldukça etkileyici şekilde geliştirilen MotoGP 21, yayınlandığı zaman serinin en güncel oyunu olarak karşımıza çıkacak. Birçok yarış oyununa göre son derece gerçekçi bir simülasyon motorsiklet sürüş deneyimi sunan oyun, oynanış mekaniği açısından da eleştirmenler tarafından çok olumlu geri dönüşler aldı.

MotoGP 21 serinin bir önceki oyunu olan MotoGP 20'den pek farklı olmayacağı oynanış videosunda anlaşılıyor. Görsel açıdan ve bazı küçük detaylar iyileştirilerek oyunseverlere sunulacağı söylentiler içerisinde. 22 Nisan 2021'de birçok platform için çıkacak olan oyunun fiyatı hakkında henüz net bir bilgi yok.