Mount & Blade II: Bannerlord GOG'da

Mount & Blade II: Bannerlord GOG'da

Türk firması TaleWorlds tarafından geliştirilen, Orta Çağ temalı bir rol yapma oyunu olan Mount Blade serisinin dördüncü, ana serinin üçüncü oyunu olan Mount Blade II: Bannerlord, Ekim 2016'da Steam sayfası açıldı 2019'da ise oyun erken erişim ile belirlenen tarihte çıkacağı belirtilen Orta Çağ simülasyon oyunu ilk olarak erken erişim ile 30 Mart 2020 tarihinde oyunseverler ile buluştu.

 Eleştirmenler tarafından tam not alan Mount Blade II: Bannerlord, açık dünya Orta Çağ temalı bir rol yapma ve sıradışı oyun anlayışı ile oyunseverlerin gönlünü kazanmayı başarmıştı. Steam'de yaklaşık 120 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulan Mount Blade II: Bannerlord, GOG'a ilk çıkışına özel 17 Ekim'e kadar %20 indirimli olacağı açıklandı. Aynı zamanda Mount Blade serisinin diğer sevilen oyunlarıda %75 indirim ile sunulacak. 

 Türk geliştiricileri tarafından geliştirilen Mount Blade II: Bannerlord 30 Mart'tan bu yana oyun üzerinde iyileştirmeler hız kesmeden devam ediyor. sürekli geliştirilip ve olağan hatalar düzeltilmekte. Henüz tam sürümü ile tanışamadığımız Orta Çağ aksiyon rol yapma oyunu için bir tarih verilmiş durumda değil.