MSI Suprim RTX 4090’ın Honkai Star Rail oyun tasarımıyla fotoğrafı

MSI Suprim RTX 4090’ın Honkai Star Rail oyun tasarımıyla fotoğrafı

Ağda, Honkai Star Rail oyununda Ruan Mei karakterini temsil eden MSI Suprim X Nvidia RTX 4090 ekran kartı tasarımı fark edildi.

MSI, RTX 4090 anime ekran kartı tasarımını oluşturmaya karar veren ilk şirket değil: geçen yıl Asus Evangelion serisi de büyük ilgi görmüştü. Bununla birlikte, MSI Honkai Star Rail ekran kartı versiyonu benzersiz tasarımıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca, ekran kartı özel bir ambalaj, belgeler ve Honkai Star Rail işareti ve Ruan Mei markalı bir fare matı gibi bir şeyle birlikte gelir. Bu yaklaşım, geçen yıl Asus Evangelion’un piyasaya sürülmesine benzer ve MSI’ın anime için ekran kartları tanıttığını ve birkaç yıl önce kendi donanımı MSI Evangelion’u piyasaya sürdüğünü unutmamak gerekir.

MSI henüz bu ekran kartının resmi üretimine başladığını duyurmadı, ancak geçen yıl Asus Evangelion serisinin sosyal medyada büyük başarı elde etmesi göz önüne alındığında, MSI’ın markasını tanıtmak için 2024’te bu anime çapraz tanıtımına yatırım yapmaya karar verebileceğini kolayca tahmin etmek mümkün. Ancak unutulmamalıdır ki: Bu bilgi resmi olarak onaylanmadığı sürece, bu kartın sadece bir prototip olma olasılığı, satışa sunulmaması veya hatta hayran tasarımı olma olasılığı vardır.