MudRunner Oyununun Yeni Videosu, Açık Dünya’daki Ilginç Yerleri ve Yol Zorluklarını Gösteriyor

MudRunner Oyununun Yeni Videosu, Açık Dünya’daki Ilginç Yerleri ve Yol Zorluklarını Gösteriyor


MudRunner serisinin bir başka off-road sürüş simülatörü, oyunculara daha fazla özgürlük ve benzersiz araçlar vadeden Expeditions: A MudRunner Game, Saber Interactive stüdyosundan geliştiriciler tarafından gelecek ay piyasaya sürülüyor. Oyuncuları çıkışa hazırlamak için, yazarlar birkaç eğlenceli fragman yayınladı. Yeni videolar, keşfedilebilecek benzersiz yerleri ve yolculukta karşılaşılabilecek zorlukları gösteriyor.

Expeditions: A MudRunner Game’in açık dünyası henüz keşfedilmemiş birçok şey saklıyor. Bir kaya veya derin bir nehirin arkasında sizi neyin beklediğini asla bilemezsiniz. Oyunda, oyuncuları faydalı keşiflerle ödüllendirecek olan keşfe özel bir önem verilecek.

Her an yolda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Aracınız devrilebilir veya çamurda sıkışabilir. Bu tür durumlardan kurtulmanıza yardımcı olacak benzersiz araçlarınız var, bu yüzden karşı konulmaz engellerle karşılaşmayacaksınız.

Expeditions: A MudRunner Game, 5 Mart’ta PlayStation 5 ve 4, Xbox Series X|S ve One, PC ve Switch platformları için piyasaya sürülecek.