“Muhteşem şekillere sahip”: Stellar Blade direktörü, kahramanın vücudunun popüler bir Kore modeline dayandığını doğruladı

“Muhteşem şekillere sahip”: Stellar Blade direktörü, kahramanın vücudunun popüler bir Kore modeline dayandığını doğruladı

Koreli Shift Up stüdyosunun Slasher Stellar Blade oyunu, duyurulduğu anda oyuncuların hayal gücünü harekete geçirdi. Oyunun dikkat çekici olmasının nedenlerinden biri de baş karakterin çok güzel görünüşüydü ki, bu oyun endüstrisinde oldukça nadirdi. Son zamanlarda internette, bu tür çekici bir karakterin yaratılması için geliştiricilerin ünlü Koreli model Shin Jae-yun’a başvurduğu bilgisi ortaya çıktı. Bugün proje yazarları bu bilgiyi resmi olarak doğruladı.

Stellar Blade’in geliştirme yöneticisi ve aynı zamanda Shift Up stüdyosunun direktörü olan Kim Hyun Tae, gazetecilerle yaptığı konuşmada, gerçekten model Shin Jae-yun ile işbirliği yaptıklarını söyledi. Geliştiricilere göre, Shin Jae-yun, adı Eva olan ana karakterin bedeninin gerçek prototipi oldu. O, yaratıcıların gerçekten çekici bir kız yaratmasına izin veren mükemmel formlara sahip. Yine de, Eva’nın yüzü benzersiz yapılmasına karar verildi.

Eva karakterinin temelini gerçekten Shin Jae-yun modelinden aldık. Onun vücut yapısının, aradığımız karakter için iyi bir örnek olacağını düşündük. Ama yüz, başlangıçta kendi güçleriyle oluşturuldu – bu sadece modelin, oyun için taradığımız bir vücut.

— Stellar Blade direktörü açıkladı.

Ekip, neden Jae-yun’u oyun için model olarak seçtiği konusundaki soruya cevap verirken Kim, “Tabii ki, güzel bedenleri nasıl tanımladığınıza bağlı, ama biz kullanıcılar için en çekici bedenleri yaratmak istedik, bu yüzden onunla çalışmaya karar verdik.” dedi.

Stellar Blade, 26 Nisan’da PS5’e çıkacak ve daha sonra PC’ye geleceğinin sözünü veriyor.