Mutt Williams’ı Canlandıran Shia LaBeouf Indiana Jones 5’te Olmayacak

Mutt Williams’ı Canlandıran Shia LaBeouf Indiana Jones 5’te Olmayacak

Ancak senarist David Koepp, EW’ye Shia LaBeouf’un karakteri Mutt Williams‘ın Indiana Jones 5 filminde geri gelmeyeceğini açıkladı. 

“Harrison, kesinlikle söyleyebileceğim Indiana Jones‘u oynuyor… ve Shia LaBeouf karakteri filmde değil” dedi Koepp. Peki filmin durumu nedir? “Ona takılıyoruz. Ne zaman başlayacağımız konusunda, sanırım Bay Spielberg ve Bay Ford’a kalmış bir durum… Biliyorum çoğunlukla mutlu olduğumuz bir senaryo var. İş bitmeyecek tabi ki ve hep devam edecek. Steven, The Post’u daha yeni bitirdi… Yıldızlar hazır olursa, umarım sonraki filmi bu olacak.” 

Ve bu sefer MacGuffin ne durumda? Koepp, “Aradıkları değerli eserlerden bazıları” diye ekledi. 

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull filminde Mutt Williams’ın Jones ve Marion Ravenwood’un oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Filmin sonunda, Indy ve Marion evlendikten sonra, bir rüzgâr Indy’nin fötr şapkasını askıdan uçuruyor ve Mutt’un ayağına indiriyor. Jones onu alıp kafasına koymadan Mutt kendi kafasına koymak üzeredir. Bu da Mutt’un sonraki filmde olacağı izlenimini oluşturmuştu. 

Mutt bir sonraki filmde olmayacak olsa da, Disney beşinci filmden sonra seriyi sürdürmeyi planlıyor. Belki sonraki filmlerde yeniden onu görebiliriz. 

Steven Spielberg, önceki dört filmi yönetti. Serinin emektarları Kathleen Kennedy ve Frank Marshall da beşinci filmi yapacak. 

Ünlü arkeolog ve kaşif Indiana Jones, 1981’de AFI’nun Tüm Zamanların En Büyük 100 Amerikan Filmlerinden biri olan Raiders of the Lost Ark ile tanıtıldı ve daha sonra 1984’teki Indiana Jones and the Temple of Doom, 1989’da Indiana Jones and the Last Crusade‘ de izleyicileri heyecanlandırdı ve tabi ki 2008’deki Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Dört film, küresel gişelerde yaklaşık 2 milyar dolar kazandırdı.

Indiana Jones 5

Indiana Jones 5

Indiana Jones

Indiana Jones