My Nintendo’dan Yeni Ücretsiz Oyunlar

My Nintendo’dan Yeni Ücretsiz Oyunlar

My Nintendo Ücretsiz Oyunlar

My Nintendo Ücretsiz Oyunlar

My Nintendo‘da birkaç yeni ödül var. Oyun indirimlerinin olağan çeşitliliğinden farklı olarak bu parti, sınırlı bir süre için ücretsiz olarak indirilebilen oyunlardan oluşur.

3DS ve Wii U’lar için toplam dört ücretsiz oyun var. 3DS sahipleri Star Wars Pinball ve bulmaca-platformu Mighty Switch Force 2‘yi 50 Gold puan karşılığında alabilirlerken Woah Dave 40 Gold puan için kullanılabilir. Wii U oyunu ise yarışçı oyunu Fast Racing Neo‘dur ve 110 Gold puan için sizin olabilir.

Bahsi geçen tüm ödüller 23 Mayıs’a kadar mevcut olup, teklifin avantajından yararlanmanız için size biraz zaman verir. My Nintendo üyeleri hala Mario ödülleri için Paper Mario: Sticker Star, New Super Mario Bros. 2 ve Super Mario Bros. DX gibi yeni ve klasik oyunlardaki indirimlerden oluşan son partide puanlarını kullanabilirler.

Geçen sonbahardan beri, ücretsiz oyunlar My Nintendo’dan indirmek için periyodik olarak mevcut. Bu oyunlar, program aracılığıyla sunulacak ücretsiz oyunların dördüncü parti seçimleridir. Önceki ücretsiz oyunlar, orijinal Mighty Switch Force, Toki Tori 3D, Retro City Rampage DX ve Gunman Clive HD Collection’nı içeriyordu. Mevcut ödüllerin tam listesini My Nintendo web sitesinde bulabilirsiniz.

Nintendo, Switch özel ödüllerini henüz hizmete sunmamış olsa da, bu ayın başlarında şirket, Switch sahiplerine belirli oyunları My Nintendo puanlarıyla satın alma olanağı verdi. Üyeler, Gold puanlarını Eshop veya Nintendo’nun web sitesinden satın alırken Switch oyunları seçmeyi tercih edebilirler.

Kaynak: 1