NBA 2K Playground 2 Yeni Fragman ve Yayın Tarihi

NBA 2K Playground 2 Yeni Fragman ve Yayın Tarihi

NBA 2K Playgrounds 2’nin PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’de bu Mayıs ayında çıkması bekleniyordu. Şimdi resmi olarak 16 Ekim’de lansmanı yapılacak. Fragmanı inceleyebilirsiniz.

Anlaşılan bu gecikme, geliştirici Saber Interactive’in 2K ile bir yayın anlaşmasını sonuçlandırmasından kaynaklanıyordu. Dolayısıyla şimdi oyunun adı “2K”. Sabre CEO’su Matthew Karch, oyun için çok olumlu bir anlaşma olduğunu belirtti. “En temel değişim, her yönüyle ve görünüşüyle geliştirildi. Genel olarak, 2K ile yaptığımız iş birliği sayesinde, bunu bir kerede bitirebilmemiz için yapmak isterdik. Bu seriyi başlatmak için ideal bir yol olurdu.” dedi.

Ortaklık, Sabre Interactive’in, müzik parçaları ve oyunda görünmeyen eski NBA oyuncusu benzerlikleri dahil olmak üzere 2K lisanslarını kullanmasına izin verdi. Aynı zamanda ekip, şu anda NBA 2K19‘u geliştiren 2K stüdyosu olan Visual Concepts ile yakın temasta bulundu. Bu, Sabre’e Playgrounds 2‘yi geliştirirken kritik geri bildirim alma fırsatı verdi.

Devam oyunu NBA 2K Playground 2‘ye gelirsek; gelişmiş top sürme ve rebound, yeni sahalar ve oyuncular, büyük NBA oyuncularını benzersiz kılan hareketlerini sunuyor. Belki de en önemlisi, özel sunucularla birlikte dört oyunculu çevrimiçi multiplayer içerir.

Karch, “İlk oyunda sahip olduğumuz en önemli konulardan biri, çevrimiçi oyunun kayda değer gecikmeden muzdarip olmasıdır. Bunu ortadan kaldırmak için özel bir sunucu çözümü uyguladık.” diye ekledi.

Playground 2

Playground 2

NBA Playground 2

NBA Playground 2

NBA 2K Playground 2

NBA 2K Playground 2