NBA 2K Playgrounds 2 İçin Yeni DLC

NBA 2K Playgrounds 2 İçin Yeni DLC

Özel DLC, “Safe Schools for Alex (Alex için Güvenli Okullar)” girişimi için farkındalığın arttırılmasına yardımcı olmakta ve 7 Mart 2019’da NBA 2K Playgrounds 2’de sunulacak.

 

Aşağıdaki basın bülteninde yayınlanan DLC hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

“Saber Interactive ve 2K bugün, NBA 2K Playgrounds 2’deki 7 Mart’taki güncellemesiyle Alex’in Güvenli Okulları girişimi için farkındalık ve destek sağlama ortaklığının ilan edildiğini duyurdu. Oyun içi güncellemede özel bir basketbol sahası vurgulanacak. Alex için Güvenli Okullar, çocukları Amerika’daki okullarda güvende tutmaya adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluş.

Alex için Güvenli Okullar, Florida’daki Parkland’daki Marjory Stoneman Douglas Lisesi’ndeki trajedinin kurbanlarından biri olan oğlu Alex için Max Schachter tarafından kuruldu. Kar amacı gütmeyen kuruluş, okulların riski değerlendirmesine ve azaltmasına yardımcı olmak için güvenli bir okul derecelendirme sistemi yaratıyor. Ek olarak, Güvenli Okullar, ulusal okul güvenliği en iyi uygulamaları için bir okul binası oluşturulmasını destekleyerek okulların öğrencilerini ve öğretmenlerini nasıl koruyacakları konusunda ülke çapında rehberlik yapmalarını sağlar.

NBA 2K Playgrounds 2 için Güvenli Okullar güncellemesi, oyuna dahil olan 200’ün üzerinde mevcut ve emekli NBA oyuncularına ek olarak, özel bir oyun alanı, ünlülerin, sporcuların ve etkileyicilerin ses tonlarını ve kalabalığın tanıdık yüzlerini sunuyor. Film müziği, Marjory Stoneman Douglas Lisesi Caz Orkestrası tarafından çalınan Chicago’nun hit şarkısı “25 or 6 to 4”, ve ünlü Güney Florida’da yaşayan Vanilla Ice’nın rap müziklerini de içerecek şekilde güncellenecek.

Alex için Güvenli Okullar girişiminin desteklenmesine yardımcı olmak için, 2K ve Saber, Alex için Güvenli Okullara yapılan tüm bağışlarla 100.000 ABD dolarına kadar gelir elde edebilecek. Daha fazla bilgi almak veya bağış yapmak için lütfen https://safeschoolsforalex.org/ adresini ziyaret edin. “

PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için NBA 2K Playgrounds 2 erişilebilir durumda.