NBA 2K Temalı Oyuncu Koltukları Geliyor

NBA 2K Temalı Oyuncu Koltukları Geliyor

Raynor’ın oyun koltukları seçkin oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak üretilmiştir. Sandalyeleri tutarlı bir sıcaklıkta tutmak için tasarlanmış patentli Outlast ™ soğutma teknolojisi, tek dokunuşla kolay kullanım için bir tel kontrol mekanizması, yükseklik ve eğim gerginliği ayarı ve destek ve rahatlık için kalıplanmış köpük koltuk ve çelik sırt yapısı ile bu sandalyelerin sağladığı faydalar piyasadaki başka hiçbir sandalyede bulunamadı.

Raynor Grubu Başkanı Marc Fries, “NBA 2K Ligi ile bu güce katılmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Oyunun her alanında mükemmellik konusundaki kararlılıkları ve sınıfının en iyisi oyun sandalyeleri yaratma tutkumuzla, şirketimiz için mükemmel bir ortak” dedi.

NBA 2K Ligi Genel Müdürü Brendan Donohue, “Raynor Gaming, dünyanın en iyi oyun sandalyeleriyle dünyanın en iyi oyuncularına sunmaya olan bağlılığıyla NBA 2K Ligi için ideal bir seçim yapan bir endüstri standında” dedi.

 

NBA 2K League markalı sandalyelere ilk olarak 2019 NBA 2K League Draft’da yer verilecek ve sezon boyunca, Intel tarafından geliştirilen NBA 2K League Studio’nun tüm takım antrenman salonlarında ayrıca Raynor sandalyeler de bulunacak. Raynor Gaming şu anda hem 76ers GC hem de Cavs Legion GC’nin ortağıdır.

NBA 2K League Draft; AT&T, Champion Athleticwear, Facebook ve Raynor Gaming, ve geri dönüş ortakları Dell, Intel, New Era, Scuf Gaming ve Twitch dahil olmak üzere dokuz ortakla birlikte geliyor.

2019 NBA 2K League Draft 5 Mart’ta ligin Twitch kanalında canlı yayınlandı.

 

Daha fazla bilgi için, hayranlar NBA 2K Ligi’ni TwitterInstagram ve Facebook üzerinden takip edebilir ve NBA2KLeague.com adresini ziyaret edebilir.