Need for Speed Heat Cross-Play'e Sahip İlk EA Oyunu Oldu

Need for Speed Heat Cross-Play'e Sahip İlk EA Oyunu Oldu

Need for Speed Heat için yeni bir güncelleme 9 Haziran'da yayınlanacak ve ayrıntılarıyla oldukça dikkate değer bir güncelleme. Yama, PS4, Xbox One ve PC gibi tüm platformlarda çapraz oyun sunacak ve bu özelliği EA tarafından alan ilk oyun olacak.

Aşağıda tam olarak görebileceğiniz yama notlarında ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, Haziran güncellemesini aldıktan sonra, çapraz oynamayı seçmeniz istenecek. Bunu yapmak, platformdan bağımsız olarak oyuncularla oynamanıza izin verir ve yeni eklenen EA Friends sekmesi, arkadaşlarınızı yönetmenize ve hizmetler arasında kimin çevrimiçi olduğunu görmenize olanak tanır. Sesli sohbet, çapraz oynatma yoluyla etkinleştirilir ve bir oyuncunun adının yanındaki simge, hangi sistemde oynadıklarını size gösterir.

Bu güncelleme Need for Speed Heat için son güncelleme olacak, çünkü seriyi geliştirecek olan Criterion, bundan sonraki süreçte çalışmalarını bir sonraki NFS oyununa yönlendirecek. 

Need for Speed Heat Haziran Ayı Güncellemesi

Cross-play

Tüm platformlar için Cross-Play özelliği eklendi.

Haziran güncellemesini yükletdikten sonra, oyun menüsündeki gizlilik ayarlarında bulabileceğiniz çapraz oynama'ı etkinleştirme seçeneği sorulacaktır. Etkinleştirdikten sonra, oyuncularla aynı sunucuda PC, Xbox One ve PlayStation 4'te yarışmanıza izin verecektir.

Oyuncu Bul menüsünde arkadaş arayabilirsiniz. Ayrıca diğer sekmelerden tüm platformlarda çevrimiçi olan kişileri de görebilirsiniz. Bir takım oluşturmak ve onları oyununuza davet etmek için doğal olarak çapraz oynamaya katılmaları gerekir.

Oyunda, oyuncuların adlarının yanında hangi platformda oynadıklarını gösteren simgeler göreceksiniz ve onlarla konuşmak için yakınlık sesli sohbetini kullanabilirsiniz. 

Genel Düzeltmeler

  • Polis arabalarının tek bir vuruşta oyuncu araç sağlığını önemli ölçüde azalttığı olayları azaltmak için geliştirilmiş polis arabası 
  • Bazı polisler peşindeyken çok pasif davranır ve arabanızı durdurmak için manevra yapmazlardı. Artık sizi aktif olarak takip ettikleri sürece yakalamak için daha farklı davranacaklar.
  • Koleksiyonların% 100'üne isabet ederken bazı ödüllerin doğru şekilde tetiklenmediği bir sorunu düzelttik
  • DR1005 hatasıyla daha az karşılaşmanız için birkaç ayar yapıldı.
  • Benzer şekilde, envanter senkronizasyon hatalarının olasılığı önemli ölçüde azaltılmıştır.

Yamanın diğer tüm ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.