Need for Speed Payback duyuruldu!

Need for Speed Payback duyuruldu!

Çoğu oyunseverin zevkle oynadığı ve vakitlerini öldürdüğü Need for Speed serisinin yeni oyunu EA Games’in söz verdiği gibi dün duyuruldu. EA Games, verdiği sözü tutarak dün bu saatlerde serinin yeni oyunu olan Need for Speed Payback’i şahane video eşliğinde ve yepyeni bilgilerle duyurdu. Need for Speed serisinin yeni oyunu olacak olan Need for Speed Payback, 10 Kasım 2017 tarihinde PC, PS 4 ve Xbox One platformları için raflarda yerini alacak.

Ghost Games tarafından geliştirilen oyun, birbirinden farklı 3 oynanabilir karakterle gelecek. Bu 3 karakter de The House isimli kartelin işini bitirmek için mücadele edecek. Fortune Valley haritasında geçecek oyuna dair dün bu saatlerde yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Elbette ki Need for Speed serisinin yeni oyunu olacak olan Need for Speed Payback, daha önceden de belirtildiği gibi birbirinden güzel modifiye özelliklerine sahip olacak. Ancak modifiye özellikleri hakkında detaylı bilgiler henüz elimize ulaşmadı. Tahminimizce E3 2017 konferansında oyuna dair yepyeni bilgilere ulaşacağız.