Netflix'in Yeni Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Netflix'in Yeni Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Geçtiğimiz haftalarda popüler online dizi platformu Netflix, ülkemde sosyal medyada büyük tepkiye neden olan yeni bir fiyat politikası başlattı. Sosyal medyadan gelen tepkilere rağmen şirket, fiyatlandırma politikasından geri adım atmadı ve yeni bir oyun şirketi ile ortaklık kurarak adından söz ettirdi.

Netflix mobil oyunu “Blast Kitten“ı Mayıs ayında yayınlayacak. Yaklaşan mobil oyununa ek olarak, hit şirketin gelecek yıl Tanrı ve kedileri hakkında bir animasyon dizisi yayınlaması bekleniyor.

Exploding Kittens oyunu Apple Store ve Google Play'de mevcut. Yeni sürüm çıktıktan sonra bile eski sürümün uygulama mağazasında kalması bekleniyor. Maalesef ki, mevcut mobil sürümden elde edebileceğiniz bir yenilik veya genişletme paketi gibi iki ayrı oyun olduğu için Netflix oyununa taşınmayacağı aktarıldı. 

Netflix'in Geeked adındaki resmi Twitter hesabından paylaşılan habere göre yeni Netflix'in komedi animasyon dizisi EXPLODING KITTENS’ın da Tom Ellis olarak tanıdığımız Lucifer dizisinin başrol oyuncusu yer alacak.