Netflix, Mobil için Yalnızca Ses Modunu Test Ediyor

Netflix, Mobil için Yalnızca Ses Modunu Test Ediyor

Bazı insanlar tam bir Netflix bağımlısı olsa da bazı insanlarda yalnızca arka planda ses olması için kullanır. Netflix, bu arka plan gürültüsünü seven izleyicileri için mükemmel bir özelliği test ediyor: yalnızca ses modu.

Android Police tarafından yayınlanan raporlara göre, Netflix şu anda Android telefonlarda yalnızca ses modunu test ediyor. Bu özellik henüz tam Android kullanıcıları tarafından kullanılamadığından, sahip olup olmadığınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Bunu kullanırsanız, ekrana tam ekran modunda dokunduğunda ekranda bir “Video Kapalı” düğmesi gösterilir. Düğmeye dokunmak, Netflix menü öğelerinin altında yalnızca boş bir ekrana sahip olan yalnızca ses modunu açar. 

Bu özellik şu an için test aşamasındadır. Hiçbir zaman tamamen ortaya çıkmayabilir. Yine de yaparsa, bir anlatıcının karakter diyalogları arasında neler olduğunu anlattığı Sesli Açıklama sunan devasa bir şov kitaplığıyla iyi bir şekilde eşleşebilir. Bu iki özelik birlikte The Queens Gambit gibi prodüksiyon değeri yüksek yapımları bir sesli kitap haline getirebilir. Mod, görüntüleri göstermediği için kesinlikler pil ömründen tasarruf edecektir.

Netflix, şu an için bu özelliğin diğer platformlarda veya tüm kullanıcılar için gelecekte yayınlanması konusunda henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşıyor olacağız.