Netflix The Witcher’ın 2. Sezonunda Leshen Gelebilir

Netflix The Witcher’ın 2. Sezonunda Leshen Gelebilir

Witcher video oyunu serisinin hayranıysanız ve oyunları orijinal öykülerin ve kitapların üzerinde tutuyorsanız, Netflix’teki diziyi izlerken biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Seri, Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden bir parça göstererek, CD Projekt RED’in oluşturduğu dünyayı neredeyse görmezden gelmişti. Ancak, dizinin ikinci sezonunda The Witcher 3’ten çok iyi tanıdığımız unsurlarla karşılaşırsak, fikirlerimiz değişebilir.

Redanian Intelligence, üçüncü oyunda bir orman ruhu ve bir düşman olan Leshen’in ekranlara taşınabileceğini bildirdi. İlginç bir şekilde, sadece bir bölümlük bir performans sergilemeyip (ilk sezonda kikimora örneğinde olduğu gibi), konu için önemli bir role sahip olacak gibi görünüyor. Kahramanlardan biri, ciddi sonuçlar oluşturacak bir Leshen ile tanışabilir. Birkaç fikrimiz olsa da, bu karakterin kim olacağını henüz bilmiyoruz.

Geralt, Leshen ile karşılaşacak kişi olarak oldukça açık bir tercih olsa da, ortada kesin bir şey yok. İkinci sezonda muhtemelen diğer cadıları göreceğimizi düşünüyoruz. Kim bilir, belki de canavarla uğraşmak zorunda kalacak Papa Vesemir’i görebiliriz. Şimdiye kadar Netflix’in içerik oluşturucuların her canavar için orijinal bir model ile çalışmış olduklarını gördük. Bu durum da muhtemelen aynı şekilde sonuçlanacaktır. Yine de Leshen’i oyundaki modeliyle görmek bizi daha mutlu edebilirdi.

Sonuç olarak bu orman ruhunun çıkabileceğini öğrenmemiz bile güzel bir bilgi. Wild Hunt’da güzel bir spot ışığı olan bu canavar Andrzej Sapkowski’nin kitaplarında bile fazla bahsedilmemişken, dizide en ilginç unsurlarından biri olma şansı var. Kim bilir, belki de sadece Leshen olmaz. Peki siz dizide başka hangi canavarları görmek isterdiniz?