Netflix’in The Witcher Dizisinden İlk Fotoğraflar Geralt, Yennefer ve Ciri’yi Gösterdi

Netflix’in The Witcher Dizisinden İlk Fotoğraflar Geralt, Yennefer ve Ciri’yi Gösterdi

Netflix’in The Witcher Dizisi

Netflix'in The Witcher Dizisi

Hala ilk görüntüler veya bir fragman beklenirken, Netflix, önde gelen oyuncuları tam kostümüyle gösteren bir kaç fotoğraf ile yaklaşmakta olan The Witcher dizisini tamamladı. Bir tweet gönderisinde ilk bakışımızı Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) ve Ciri (Freya Allan) ile elde ettik.

Fotoğraflar aynı zamanda, Geralt’ın ufka bakan bir poster tarzı imgesinin yanı sıra “En kötü canavarlar yarattığımız canavarlardır.” tagi ile geldi. Geralt’ın, video oyunlarında taşırken görmeye alışkın olduğumuz iki şey yerine, sırtında sadece tek bir kılıcı olduğunu görüyoruz. Bunun nedeni kitaplarda olduğu gibi, ikinci kılıcını ilk fotoğraflarında görmememize rağmen atı Roach’ta olması.

Şirket ayrıca, bu ilk sezon için bir hikaye yönüne ışık tutan serinin yol hattını açıkladı: “En çok satan fantezi kitap serisine dayanan The Witcher, kaderin ve ailenin destansı bir hikayesidir. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivia Geralt, insanların genellikle hayvanlardan daha kötü olduklarını kanıtladığı bir dünyadaki yerini bulmakta zorlanıyor. Ancak kader onu güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sırrı olan genç bir prensese doğru ittiğinde, üçlünün gittikçe artan değişken kıtada gezinmeyi öğrenmesi gerekiyor.”

The Witcher Dizisi

The Witcher Dizisi

The Witcher Dizisi Geralt

The Witcher Dizisi Geralt

The Witcher Dizisi Yennefer

The Witcher Dizisi Yennefer

The Witcher Dizisi Ciri

The Witcher Dizisi Ciri

Ayrıca Henry Cavill da Instagram’dan ayrı bir Geralt görüntüsü paylaştı. Önden bakışı olan bir kahraman pozu.

Netflix, 19 Temmuz’da San Diego Comic Con’da dizi hakkında daha fazla bilgi paylaşacak bir panel planlıyor. Belki bir çıkış tarihi paylaşılabilir.