Neverwinter Nights 2 Sistem Gereksinimleri

Neverwinter Nights 2 Sistem Gereksinimleri

Neverwinter Nights 2

Neverwinter Nights 2

Neverwinter Nights 2, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Atari, Inc. tarafından yayınlanan bir rol yapma oyundur. Dungeons & Dragons kalemi ve kağıt fantezi rol yapma oyununu temel alan BioWare’in Neverwinter Nights’ın devamıdır. Neverwinter Nights 2, Dungeons & Dragons 3.5 sürüm kurallarının uyarlanmasından yararlanmaktadır. Oyuncular, Dungeons & Dragons oyununda bulunan aynı karakter oluşturma kurallarını kullanarak, oyunda kendilerini temsil edecek oyuncu karakterleri oluştururlar. Ek parti üyelerinin yardımını alabilirler ve sonunda bir operasyon üssü olarak kullanılabilecek bir taban edinirler. Neverwinter Nights 2, Neverwinter şehrinde ve çevresinde Forgotten Realms mücadele ayarında belirlenmiştir. Hikaye çoğunlukla Neverwinter Nights ile ilgisi yoktur ve “gümüş parçacıklar” olarak bilinen bir grup esrarengiz eserleri ve Gölgeler Kralı olarak bilinen eski ve kötü ruhla olan bağlantılarını araştıran yetim bir maceraperestin yolculuğunu izler.

Neverwinter Nights 2, oyuncunun kahramanını ve onun katılan partisini kontrol ettiği üstten-aşağı bir perspektiften üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır. Dungeons & Dragons 3.5 sürüm kurallarına dayanan bir rol yapma video oyunu olarak oyuncular, bir ırk ve sınıf seçimi, daha sonra beceri puanları atama gibi Dungeons & Dragons karakter yaratma kurallarına uygun bir oyuncu karakteri oluştururlar. Haydut ve sihirbaz dahil olmak üzere on altı ırk ve on iki sınıf yanı sıra ek on yedi kilidi açık sınıf mevcuttur. Neverwinter Nights 2, Dungeons & Dragons’da tanıtılan d20 sistemini kullanır; burada, ataklar ve atışlar da dahil olmak üzere her hareketin olasılığını ve etkinliğini belirlemek için bir mermi veya rasgele sayı kullanılır. Oyuncu karakteri, mücadele sırasında arkadaşları işe alabilir ve bunlardan üç tanesine kadar bir parti oluşturabilir. Parti üyeleri doğrudan oyuncu tarafından kontrol edilebilir veya savaşta nasıl davranacaklarını belirten emirler verilebilir.

Neverwinter Nights 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP
 – İşlemci (CPU): Pentium 4 2.5 GHz veya Athlon XP 2000+ ya da üstü
 – RAM: 512 MB
 – Ekran Kartı: 128 MB DirectX 9.0c uyumlu Video card with Pixel Shader 2.0 (ATI 9700 Pro+ veya NVIDIA 6600+ ya da üstü)
 – DirectX version: DirectX 9.0c (dahil)
 – Ses Kartı: Evet
 – Boş Alan: 5.5 GB
 – DVD-ROM: 4X Speed DVD-ROM

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP
 – İşlemci (CPU): Pentium 4 3.0 GHz/Athlon 64 ya da üstü
 – RAM: 1 GB
 – Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0c uyumlu Video card with Pixel Shader 3.0 (ATI Radeon X1600+ veya  – NVIDIA 6800 GT/GS+ ya da üstü)
 – DirectX version: DirectX 9.0c (dahil)
 – Ses Kartı: Evet
 – Boş Alan: 5.5 GB
 – DVD-ROM: 8X Speed DVD-ROM